De mooiste beautylooks van Katie Holmes aller tijden

Van het Met Gala to een Oscar Party, Katie Holmes weet ons iedere keer weer te betoveren met haar beautylooks.

Sinds haar filmdebuut in 1997 is Katie Holmes een van de meest geliefde actrices ter wereld. En niet alleen om haar acteertalent: zowel op de rode loper als op straat weet Katie onze harten altijd weer te vullen met looks om bij weg te dromen. Of het nu het Met Gala is of een Oscar Party, de 42-jarige actrice weet ons keer op keer te wow-en met haar verschijning. Wie even inzoomt op de foto's ziet dat het niet alleen de kledingkeuzes van het stijlicoon zijn die indruk maken – haar beautylooks zijn minstens zo indrukwekkend.

Wat inspiratie nodig voor je make-uplook? Daarvoor zetten wij Katie Holmes' mooiste beautylooks door de jaren heen hieronder voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Met Gala, 2008
katie holmes
Getty Images

Blush was het mot du jour van Katie's beautylook voor het Met Gala in 2008. De make-up complimenteerde haar outfit perfect, niet?

2 New York Collection, 2018
katie holmes
Getty Images

Katie serveerde ons klassieke Hollywood glamour op deze rode loper. Het ultieme voorbeeld dat schoonheid tijdloos is.

3 New York Film Festival, 1997
katie holmes
Getty Images

Katie maakte haar debuut als actrice in Ang Lee's The Ice Storm, en verscheen tijdens de première in New York met een dewy look die helemaal jaren negentig is.

4 Met Gala, 2017
katie holmes
Getty Images

Een smokey eye, scherpe wenkbrauwen en een slicked back coup maken deze look van Katie om door een ringetje te halen.

5 Vanity Fair Oscar Party, 2007
katie holmes
Getty Images

Pretty in pink! Deze zachte beautylook van Katie voor de Vanity Fair Oscar Party van 2007 is alles waar we van dromen en meer.

6 Grammy Awards, 2018
katie holmes
Kevin MazurGetty Images

Deze beautylook van Katie is een knipoog naar de roaring twenties. Een moderne versie van een Great Gatsby-esque look, compleet met finger waves.

7 New York Fashion Week, 2017
katie holmes
Astrid StawiarzGetty Images

Naar de Zimmermann-show op New York Fashion Week koos Katie voor een intense statement lip die haar volle lippen eer aandoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up