#DIY: Met deze tools blaas je je wenkbrauwen een nieuw leven in

Zo zijn je wenkbrauwen ook tijdens lockdown nog steeds on fleek.

Wenkbrauwen zijn volgens velen het belangrijkste deel van je gezicht. Volgens experts zeggen ze vaak - zonder dat je überhaupt een woord hoeft te zeggen - precies wat je denkt. Ze staan altijd in de spotlight. En juist om die reden is het fijn om ze af en toe éxtra aandacht te geven en ze goed te verzorgen. Het liefst doen we dit bij de schoonheidsspecialist, want die weet precies wat-ie doet. De kans dat je na de behandeling de deur uitloopt met misvormde wenkbrauwen is klein.

Wenkbrauw upgrade

Maar, helaas is het niet elke dag feest en kun je niet elke dag terecht bij de brow doctor, al zeker nu niet. Daarom is het toch handig om af en toe zelf - stap voor stap - iets aan je wenkbrauwen te doen. Niets extreems natuurlijk, een beetje verf, of ze af en toe bijknippen is meer dan genoeg. Hoe doe je dat? Simpel, met de tools die Vogue hieronder voor je selecteerde. Met deze sjablonen, schaartjes en verf-kits blaas je je wenkbrauwen met alle gemak én op een veilige manier nieuw leven in.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Eylure Pro-Brown Dye Kit
Douglas

Deze Pro-Brow Dybrow Dye Kit van Eylure gebruik je het hele jaar door. En met een paar druppeltjes kom je al heel ver, de permanente kleurstof maakt lichte wenkbrauwharen met alle gemak een stuk donkerder. Perfect voor wanneer je een snelle touch up nodig hebt.

Eylure

SHOP

2 Bomb Brows
Huda Beauty

Is microblading heel aanlokkelijk maar wat te duur? Huda Beauty ontwierp het handige Bomb Brows-potlood dat hetzelfde effect creëert. Een wenkbrauwpotlood met een intrekbare, ultrafijne punt van 0,9 mm dat je wenkbrauwen definieert, vormgeeft en opvult met minuscule, haarachtige streepjes.

Huda Beauty

SHOP

3 Magnificent Brow Show Make-up Kit
Douglas

Wil je je wenkbrauwen een volledige make-over geven zoals de schoonheidsspecialist het doet? Met deze Magnificent Brow Show Make-upset van Benefit Cosmetics kom je zeker heel dichtbij. Of je nou gaat voor volle wenkbrauwen, strakke wenkbrauwen of een natuurlijke wenkbrauw-look, het is allemaal mogelijk. Combineer, creëer en experimenteer erop los met de gekleurde wenkbrauw volumegel, ultra dunne wenkbrauwpotlood, shape potlood, wenkbrauw pommade met wenkbrauwkwastje en de transparante wenkbrauwgel.

Benefit Cosmetics

SHOP

4 Anastasia Beverly Hills Brow Stencils
Douglas

Als we make-up artiesten moeten geloven, bestaat het perfecte paar wenkbrauwen niet. 'Ze zijn geen tweeling, maar zusjes', dat is de uitspraak die vaak wordt gedaan. Toch lijkt het erop dat je met deze wenkbrauwsjablonen van Anastasia Beverly Hills dé perfecte wenkbrauwen kan creëren.

Anastasia Beverly Hills

SHOP

5 Tweezerman Brow Shaping Scissors & Brush
Bijenkorf

Deze Tweezerman Brow Shaping Scissors is een aanrader voor degenen die zweren bij draadepilatie. Als tijdelijke oplossing gebruik je het schaartje met ultra dunnen uiteinde en knip je de haartjes makkelijk weg. Zo hou je de strakke vorm van je wenkbrauwen gemakkelijk bij.

Tweezerman

SHOP

6 RefectoCil Color Kit
Bol.com

Met deze set van RefectoCil geef je niet alleen je wenkbrauwen, maar ook je wimpers een frisse look. Make-up artiest van de celebs, Joey Healy, zweert erbij. Wanneer je hem vraagt om een tip, geeft hij als antwoord: koop de set liever een tint te licht dan te donker. 'Je kan je wenkbrauwen altijd donkerder maken, maar om ze lichter te krijgen is een stuk moeilijker.'

RefectoCil

SHOP

7 Charlotte Tilbury Brow Lift 3-in-1 Eye Pencil
Bijenkorf

Mocht je geen fan zijn van al dat knippen en verven, dan is een simpel wenkbrauwpotlood ook een optie. Met dit potlood van Charlotte Tilbury heb je binnen no-time een mooie wenkbrauw-look. Kam eerst de haartjes door, gebruik daarna het potlood om je wenkbrauw bij te tekenen. Om de look helemaal af te maken breng je de bijhorende highlighter aan.

Charlotte Tilbury

SHOP

8 Hot Wax Strips
Douglas

Te ongeduldig om de volgende afspraak voor je wenkbrauwen af te wachten? Dan wil je deze ontharingsset van Parissa zeker uitproberen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwas, blijft de huid tot acht weken glad. Mocht je nog wat waxstrips overhebben, kan je ze ook gebruiken voor de bikinilijn.

Parissa

SHOP

9 Tweezerman Tweezer
Bijenkorf

En natuurlijk kunnen we deze niet vergeten! Een pincet komt altijd goed van pas en mag echt niet ontbreken in je toilettas.

Tweezerman

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up