Oscars 2021: dit waren de meest betoverende beautylooks op de rode loper

Dit zijn de mooiste beautylooks op de rode loper van de Oscars 2021.

celeste waite oscars 2021
PoolGetty Images

Benieuwd hoe je favoriete beroemdheden straalden op de rode loper van de Oscars 2021? Vogue zet alle mooiste beautylooks van de 2021 Academy Awards hieronder voor je op een rij. Van Celeste Waite's prachtige afro met middenscheiding tot de vampire look van Amanda Seyfried – dit zijn onze favorieten.

Bekijk ook de meest spectaculaire Oscars 2021 rode loper looks van onze favoriete celebs >

Beautylooks van de Oscars 2021

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Margot Robbie
margot robbie
PoolGetty Images

Margot Robbie verscheen op de rode loper met een nieuwe coupe. De 70s bombshell haircut anno 2021 met een lage paardenstaart en curtain bangs.

2 Angela Bassett
angela bassett rode loper oscars
PoolGetty Images

De tijdloze schoonheid van Angela Bassett werd opnieuw bewezen met haar verschijning bij de 2021 Academy Awards. Ze verscheen op de rode loper met een donkerblauwe smokey-eye en rode lip door make-up artiest D'Andre Michael en een slicked back kapsel.

3 Amanda Seyfried
amanda seyfried oscars 2021
PoolGetty Images

Amanda Seyfried ging voor old Hollywood glamour met een lage knot, zijscheiding en een zachte vampire beautylook die doet denken aan de Rodarte Herfst/Winter 2020 – gecreëerd door celebrity make-up artiest Genevieve Herr.

4 Celeste Waite
celeste waite oscars 2021
PoolGetty Images

Celeste Waite is genomineerd voor een Oscar voor Beste originele muziek met haar nummer Hear My Voice van The Trial of the Chicago 7 en verscheen op de rode loper met een intens rode lip, betoverende blush en prachtige afro met middenscheiding.

5 Beste naked dressed op de rode loper van de Oscars
6 Fatima Farheen Mirza
fatima farheen mirza oscars 2021
PoolGetty Images

Fatima Farheen Mirza omarmt haar prachtige grijze lokken op de rode loper van de Oscars.

7 Maria Bakalova
maria bakalova
PoolGetty Images

Ook Maria Bakalova ging voor een vampire beauty look met een intense donkerrode lip.

8 Tiara Thomas
tiara thomas
PoolGetty Images

Als er een Oscar-award bestond voor Slickest edges ging 'ie zonder twijfel naar acteur Tiara Thomas – mogelijk gemaakt door haarstylist Rachel Aladdin. Haar simpele maar treffende make-uplook met glossy lips is van de hand van make-up artiest Kevin Wade.

9 Chloé Zhao
chloe zhao
PoolGetty Images

Chloé Zhao sleepte als tweede vrouw en eerste vrouw van kleur de award voor Beste regisseur binnen. De Nomadland-regisseur verscheen op de rode loper in een au naturel look en haar haar in twee vlechten ingevlochten.

10 Vanessa Kirby
vanessa kirby
PoolGetty Images

Mocht je het nog niet door hebben gehad dan was Vanessa Kirby bij de Oscars 2021 aanwezig om je eraan te herinneren dat zij toch echt een van de mooiste schoonheden in Hollywood is op dit moment. Haar rode lip met koele ondertoon laten haar indringende ogen des te meer spreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars