Koningin Máxima's beste beautylooks van de afgelopen twintig jaar

Onze koningin geeft duidelijk de voorkeur aan statement ogen in plaats van een statement lip.

Vogue lanceert een exclusieve Special Edition die in het teken staat van 'onze' Koningin Máxima. ‘Máxima Our Queen is een ode aan de stijlvolle Nederlandse koningin die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert. De eerste pre-orders ontvangen een exclusieve GASSAN armband gemaakt van edelstaal cadeau. De armband is inmiddels uitverkocht maar de exclusieve Special Edition is nog steeds te bestellen. Probeer ook Vogue's unieke 'Máxima Our Queen' filter op Instagram in de effectengalerij.

BESTEL VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

Máxima maakte, net als de rest van ons, door de jaren een ware beauty-evolutie door. Als verloofde van prins Willem-Alexander combineerde ze in de vroege zeroes subtiele lipliner met opvallende oogschaduw, waar ze later als koningin van Nederland immer haar signature bronzy look met subtiele smokey-eye draagt.

Máxima's mooiste beautylooks

Door de jaren wordt duidelijk dat Máxima iemand is die de voorkeur geeft aan statement ogen in plaats van een statement lip; haar ogen zijn immer sterk opgemaakt waar haar lippen altijd een subtiele look krijgen in een neutrale kleur. Haar signature look is al die jaren dan ook hetzelfde gebleven; een bronze teint gecombineerd met een beetje blush en neutrale lipkleur, altijd gecombineerd met aangezette ogen door middel van oogpotlood, brons/zwarte oogschaduw en veel mascara. Van haar minimalistische bruidslook in 2002 als kersverse prinses tot opvallende beautylooks tijdens staatsbezoeken in 2018 als koningin - dit zijn Máxima's mooiste beautylooks door de jaren heen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 En subtiele zeroes look - 2001
maxima
Julian ParkerGetty Images

Als de verloofde van toen nog prins Willem-Alexander, was Máxima aanwezig op de bruiloft van de Noorse prins Haakon en Mette-Marit. Ze koos voor een subtiele zeroes make-up look, waarin minimalisme hoogtij viert; een subtiele lipliner, smalle wenkbrauwen en een warme bronzer.

2 Minimalistische wedding-look - 2002
maxima
UK PressGetty Images

Voor haar eigen royal wedding ging Máxima niet all out maar bleef ze in plaats daarvan dicht bij haar signature look; een egale, bronze teint, perfect gekamde wenkbrauwen, zwarte oogpotlood en mascara in combinatie met een brickkleurige lip.

3 Felle oranje oogschaduw look - 2002
maxima
A. Jones/J. Whatling/J. Parker/M. CuthbertGetty Images

Tijdens de bruiloft van prinses Martha Louise en Ari Behn in Noorwegen, koos Máxima voor dé make-up trend van de jaren 2000; felgekleurde oogschaduw. Om haar look af te maken koos Máxima wederom voor een typische zeroes-trend; een opgestoken coupe met gekrulde lokken.

4 Máxima kiest voor een pony - 2005
willem alexander en maxima
Michel PorroGetty Images

Voor een zeer korte periode onderging Máxima een haartransformatie; de toen nog prinses koos vlak na de geboorte van haar dochter prinses Alexia voor een pony. Het kapsel heeft niet lang geduurd en is later ook nooit meer teruggekomen.

5 Een natuurlijke look - 2006
maxima
Koichi KamoshidaGetty Images

Tijdens een staatsbezoek aan Mongolië koos Máxima voor een van haar meest casual (beauty)looks ooit. Een basic outfit, gecombineerd met een eenvoudige make-uplook. Haar haar droeg de toen nog prinses in een staart - iets wat Máxima niet vaak doet.

6 Een dewy highlighter look - 2013
koningin maxima
Danny MartindaleGetty Images

Tijdens het diner de avond vóór de kroning van prins Willem-Alexander, koos Máxima voor een subtiele maar bovenal dewy make-uplook. Highlighter in combinatie met een lipgloss zorgen voor een extra shiny beautylook tijdens deze feestelijke avond.

7 Pop of colour oogschaduw - 2015
maxima
Michel PorroGetty Images

Maar zeer zelden probeert Máxima iets nieuws uit met haar make-uplook. Tijdens een werkbezoek aan Hilversum maakte de koningin een nieuwe, kleine aanpassing aan haar look door een pop of colour toe te voegen met een bronskleurige oogschaduw.

8 Subtiele roze blush look - 2017
maxima
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima bezocht president Marcelo Rebelo de Sousa van Portugal in Palacio de Belem in Lissabon, in deze subtiele blush-look die perfect is voor de lente. Zachtroze lippen, krachtige ogen en een beetje bronzer en blush, et voilà!

9 Stijlvolle avond beautylook - 2018
luxembourg, luxembourg   may 23 queen maxima of the netherlands during the official picture at the state banquet in the grand ducal palace on may 23, 2018 in luxembourg, luxembourg the dutch king and queen are in luxembourg for an three day state visit photo by patrick van katwijkwireimage
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Maxima koos voor een meer uitgedoste beautylook tijdens het officiële staatsbanket in het Luxemburg. De look wordt afgemaakt met een opgestoken coupe en fonkelende diamanten accessoires, die zorgen voor een ware royal look.

10 Warme bronzy look - 2018
koningin maxima
Patrick van KatwijkGetty Images

Tijdens een werkbezoek in Den Haag koos Máxima voor een klassieke beautylook die ze vaak draagt; een aangezette ooglook met lange volle wimpers, een subtiele lipkleur en warme bronzer.

11 De perfecte smokey-eye - 2019
koningin maxima
Patrick van KatwijkGetty Images

Tijdens het staatsbezoek aan India gaf Máxima haar klassieke make-up look een upgrade in de vorm van een extra aangezette smokey-eye gecombineerd met een roze lip. Een chique look die perfect past bij deze royal outfit.

12 Maxima's signature look - 2019
koningin maxima
Patrick van KatwijkGetty Images

Het is duidelijk dat door de jaren heen Máxima's signature look vrijwel niet veranderd - deze look is dan ook een toonbeeld van hoe we de koningin vaak zien; subtiele make-up waar de ogen zijn opgemaakt met zwart- en bruintinten, het haar stijl wordt gedragen en de nagels immer verzorgd zijn.

13 Zwart-bronze smokey-eye - 2021
koningin maxima
Patrick van KatwijkGetty Images

Tijdens de Nationale Dodenherdenking dit jaar ging Máxima voor een passende make-uplook. Wederom haar signature combinatie van een subtiele lip en donkere oogmake-up, maar dit keer een smokey-eye bestaande uit zowel zwart- als bronstinten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima