Deze chocoladebruine 90's manicure van Bella Hadid is geknipt voor de herfst

Het half-Nederlandse model staat bekend om haar noemenswaardige streetstylelooks, maar weet ook op beautygebied te inspireren.

bella-hadid-nagels-herfst-manicure-bruin
Robert Kamau / Getty Images

Wie nog op zoek is naar de nodige beautyinspiratie voor de koudere dagen: zoek niet langer. Bella Hadid laat zien hoe je een verrassende twist aan de klassieke zwartgelakte nagel kan geven, met alle 90's gevoelens van dien. High-fashion nagels ten top.

Bella's manicure

Bella heeft laatst een bezoek gebracht aan nailartist Kim Truong, een geliefde naam in LA (en vooral, onder de Kardashians). Aldaar liet ze haar nagels - verrassend genoeg - in een chocoladebruine kleur lakken. Een donkere tint is voor de koudere tijd van het jaar niet verrassend, maar deze kleur is dat wél, aangezien er toch vaker voor bordeauxrood, donkerpaars of zwart wordt gekozen. Als iemand echter kan verrassen op het gebied van beauty, is het Bella wel: wij vroegen niet voor niets eerder al naar haar all-time favorieten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chocoladebruine nagels

De kleur heeft een enorme 90's-vibe, waarbij de lengte - lang en puntig - er chique, maar ook edgy uit ziet. De tint is tot stand gekomen door het mengen van twee bestaande kleuren, deelt Kim Truong op Instagram. Het gaat om kleuren van het merk Kiara Sky: Haute Chocolate, een klassieke warme kleur, is over Back to Black gelakt, een zwarte tint. Op Instagram is te zien dat deze manicure speciaal voor haar Flintstone Halloween-kostuum in het leven is geroepen, maar los daarvan is de kleur ook heel suitable voor andere herfstlooks. Het verbaast overigens niet dat uitgerekend Bella voor deze kleur kiest: het topmodel verschijnt in de ene naar de andere nineties/nougties-inspired looks. De mooiste beautylooks van Bella bekijk je in onderstaande video, opdat we het kunstje kunnen afkijken als we even geen inspiratie hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nagels