Wordt Lady Gaga's oogverblindende manicure de nieuwste nageltrend?

Hoge platform hakken en een strik in het haar; het lijkt wel alsof Gaga terugkeert naar haar stijl uit de noughties.

A Star Is Born Red Carpet Arrivals - 75th Venice Film Festival
NurPhotoGetty Images

Hoe beter in de feestelijke stemming komen, dan zelf te verschijnen als kerstcadeau? Zoiets moet Lady Gaga gedacht hebben toen ze zich klaarmaakte voor de opening van de pop-upstore van haar eigen beautylijn Haus Laboratories afgelopen weekend. In de winkel in Los Angeles was voor het eerst de feestdagen collectie van haar merk te bewonderen. Reden genoeg om uit te pakken dus.

De outfit

Het afgelopen jaar was Gaga’s stijl een tijdje wat ingetogener. Met de nadruk op was, want de zangeres lijkt weer volop terug te grijpen naar de "very extra" stijl waarmee ze jarenlang headlines haalde. Zo droeg ze tijdens de opening een rode mini-jurk van Christian Cowan en een hoed van Marina Hoermanseder met een enorme rode strik. Maar het opvallendste aan de hele look was haar rechterhand, en de vijf lange nagels die daaraan bungelden, bezaaid met hartvormige robijnen en parels.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lillian Shalom

De indrukwekkende glinsterende ‘klauwen’ werden gemaakt door sieradenontwerper Lillian Shalom. Haar sieraden werden al gedragen door artiesten als Beyoncé (die een halsketting met kruis liet maken speciaal voor Halloween) en Katy Perry (die Shaloms diamanten candy canes droeg in haar kerstvideo). Shaloms surrealistische kijk op "bling" voor de feestdagen is Lady Gaga duidelijk op haar lijf geschreven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nagels