Vogue
Vogue-lezeressen en modellen hadden een ultiem zen-moment tijdens Vogue Beauty Night x Sisley

beauty / Beauty Night

Vogue-lezeressen en modellen hadden een ultiem zen-moment tijdens Vogue Beauty Night x Sisley

Datum
Maartje Verhoef krijgt een hoofdhuidmassage tijdens Vogue Beauty Night x Sisley, Presstigieux

Het was de ultieme me time voor 50 gelukkige Vogue-lezeressen deze week: met Vogue Beauty Night x Sisley Paris werden zij compleet in de watten gelegd in Hôtel Droog in Amsterdam. Het Franse beautymerk Sisley, in 1976 opgericht door Hubert d’Ornano, maakt producten op basis van plantaardige ingrediënten. Vogue Beauty Night had de primeur op de nieuwste Sisley's nieuwste HAIR Rituel haarverzorgingslijn.

Haircare is the new skincare

De dag ving aan met een gezellig ontbijt met onder meer Nederlanse modellen Maartje Verhoef en Vera van Erp. Tijdens de Beauty Night lanceerde Sisley haar nieuwste HAIR Rituel producten voor het eerst in Nederland; een haarverzorgingslijn die je haar net zo goed verzorgd als je huid, onder het motto 'haircare is the new skincare.' HAIR Rituel bestaat uit twee shampoos (afhankelijk van je haartype), een conditioner, haarmasker, haarserum en haarolie. In het Sisley haarritueel staat de hoofdhuid op de eerste plaats, want, zoals Vogue's beauty director Karen van Ede het zo mooi omschrijft: 'Je kunt haar vergelijken met de schors van een boom: alle levenssappen bevinden zich in de kern, en worden beschermd door een schors. Als de schors goed wordt verzorgd, is de haar gezond.' Klinkt logisch toch?

Massages en make-up

In de prachtige kraakheldere ruimte bovenin Hôtel Droog verzamelden zich na het ontbijt tientallen Vogue-lezeressen om in de middag- of avondessie in de watten gelegd te worden door de beauty-experts van Sisley, met een glaasje Moët & Chandon champagne in de buurt voor aanvang van de workshops. Na een fijne reinigingssessie kreeg iedereen een persoonlijk huidverzorgingsadvies van de experts, gevolgd door een overheerlijke ontspannen hoofdhuidmassage, een zen-moment waar iedereen even stil van werd en met een verzorging tot aan de wortel als effect diende het ook nog eens een praktisch nut. Door de intieme setting –maximaal 25 personen per sessie – konden de aanwezigen de Sisley-experts het hemd van het lijf vragen. Eenmaal gereinigd, verzorgd en gemasseerd gaven professionele make-up artists iedereen die wilde een frisse make-uplook, inclusief persoonlijke tips en tricks. Herboren trok iedereen tot slot huiswaarts, met als kers op de taart een rijkgevulde Sisley goodiebag. Wil je ook zo'n heavenly Vogue-beauty ervaring meemaken? Hou dan Vogue.nl in de gaten voor de eerstvolgende Vogue Beauty Night. 

Bekijk de foto's en een video-impressie van Vogue Beauty Night x Sisley in onderstaande gallery. 

Scarlett Johansson richt zich tot James Franco en zijn seksueel misbruik in Women's March speech

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten