Vogue
Hoe Vogue coverster Imaan Hammam haar natuurlijke krullen omarmde

beauty / Celebrity

Hoe Vogue coverster Imaan Hammam haar natuurlijke krullen omarmde

Datum
Auteur
Zoe Rosielle
Alique, Vogue Nederland, oktober 2017.

Van haar allereerste shoot voor het eerste nummer van Vogue Nederland in 2012 tot haar recente cover voor ons nieuwe oktobernummer; Imaan Hammam is van een meisje uitgegroeid tot een supermodel van formaat. Met haar tijdloze schoonheid en signature curls siert Imaan inmiddels in menig modecampagne en -shoot. Haar krullenbos is inmiddels haar handelsmerk geworden.

'Ik ga het gewoon natural doen'

In een interview met de Amerikaanse Glamour uit 2015 vertelt ze dat oude foto’s van haar moeder met afro haar inspireerden haar natuurlijke haar te omarmen. 'Ik weet nog dat ik mijn haar altijd steil maakte toen ik dertien was. Op een willekeurige dag dacht ik ineens: ik ga het gewoon natural doen, ik ga het proberen. En sinds die dag ís Imaan big curly hair,' vertelt Imaan in haar interview in

Hoe ze haar visitekaartje verzorgt? 'Tijdens shoots worden er veel verschillende producten gebruikt, maar eigenlijk hoef ik er niet veel mee te doen om het mooi te laten krullen. Mijn haar heeft rust nodig, dus ik gebruik natuurlijke producten zoals arganolie. Ik maak ook mijn eigen maskertjes met honing en banaan. Rare combinatie, maar het werkt. Puur natuur.' Bekijk Imaan Hammams beste haarmomenten in Vogue Nederland in de gallery hieronder.

Kendall Jenner deelt haar 2-minuten durende make-up routine

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten