Vogue
Natasha Poly leert je de perfecte cat-eye aan te brengen in 3 simpele stappen

beauty / Celebrity

Natasha Poly leert je de perfecte cat-eye aan te brengen in 3 simpele stappen

Datum
Auteur
Door de redactie

Supermodel Natasha Poly hoeft niet vaak haar eigen make-up te doen, maar door jarenlange ervaring met visagisten weet ze als geen ander de beste tips en trucs voor een perfecte beautylook. De Russische schone en Vogue Nederland covermodel wil dan ook vaak haar eigen make-up doen voor rode loper evenementen. Waarom? ‘Ik houd er gewoon van – het is mijn vorm van therapie,’ aldus Natasha. In een video voor de Amerikaanse Vogue onthult het model haar beautygeheimen, waaronder het stap-voor-stap creëren van de perfecte cat-eye.

Stap-voor-stap

Maar voordat we zover zijn, moet er eerst het een en ander geprept worden. Natasha begint met een matte primer die ze aanbrengt op haar hele gezicht, behalve op haar cheekbones – die moeten glimmen. Vervolgens brengt ze een foundation, twee soorten concealers en een lichte poeder aan. Haar wenkbrauwen vult ze op en voorziet ze van een wenkbrauwgel om ze in shape te houden. Daarna begint ze met contouren – heel belangrijk volgens Natasha, omdat ‘het je nek langer maakt en je kaaklijn sterker, dus als er wordt geflitst (op de rode loper), is je gezicht in de juiste vorm.’

De perfecte cat-eye

Tijd voor drama: Natasha begint aan haar cat-eye. Met een hele dunne zwarte eyeliner vult ze de ruimte tussen haar wimpers op en zet ze met precisie een strakke lijn van links naar rechts (‘Ta-da!’). Ze tekent eerst de wing, waarna ze ‘m invult en vervolgens definieert met een liquid eyeliner. Natasha maakt haar look af met bronzer, highlighter en tot slot een lipliner en gloss. Helemaal klaar voor de rode loper.

Oscars 2018: de leukste Instagrams van de sterren

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten