Vogue
Wees fijnstof te slim af: reinig met een facial brush!

beauty / Haar & make-up

Wees fijnstof te slim af: reinig met een facial brush!

Datum
Auteur
Karen van Ede
Vogue Nederland

Er heerst een misverstand: als je geen make-up gebruikt hoef je je gezicht ’s avonds ook niet schoon te maken. Mis! Luchtvervuiling neemt zulke vormen aan dat je, ook al woon je nog zo ver van de stad op het platteland, je huid iedere avond heel zorgvuldig moet reinigen. En wie kan dat beter dan de facial brush? (Tip: krijg nu gratis een facial brush bij een abonnement op Vogue).

Weg met fijnstof

Niet schrobben, maar lekker zachtjes reinigen met behulp van een elektrische gezichtsborstel, zodat het ook nog een pauze momentje is. Fijnstof ligt namelijk niet alleen op je huid, het kan er ook binnendringen. De voor het oog onzichtbare deeltjes nestelen zich in je poriën, en kunnen zelfs via je huid in de bloedbaan komen, zeggen experts. Water wast fijnstof niet weg, en zelfs een goede cleanser alleen is niet voldoende als je je huid echt tot in de puntjes schoon wilt hebben.

Remington

Delegeren

Een elektrische gezichtsborstel kan je huid wel 10 x beter schoonmaken. Die van Remington, de Reveal Facial Cleansing Brush, is bovendien ook een massagetool. Hij werkt met rotatie èn vibratie, dat laatste is van belang voor de heel gevoelige huid. Die is ook blij met de 3 standen: delicaat, normaal en krachtig.

De borstelhaartjes reinigen je huid 10 keer beter dan jij dat kunt doen. Gebruik daarbij je favoriete cleanser (misschien wel eentje met houtskool, dat als een soort magneetje werkt op fijnstof). Er zijn 3 borsteltjes en 3 standen, dus je kunt een vorm vinden die voor jouw huid werkt. De borstel geeft na 20 seconden aan dat je naar een ander gebied kunt gaan, van voorhoofd naar wangen naar neus en hals. Tip: neem ook je decolleté mee op standje delicaat! Je zal versteld staan wat de huid aldaar allemaal op zich meedraagt…

Fris en fruitig

Zo fris als Doutzen, alsof er niets op je huid ligt. No make-up is de look voor het voorjaar, veel gezien op de catwalk. Maar als je geen topmodel bent en ook geen 19 of 29, hoe zie je er dan zonder make-up fris en fruitig uit? Dan moet je je huid goed verzorgen en…masseren. Want een goed doorbloede huid ziet er frisser en gezonder uit. Masseer daarom je gezicht dagelijks met het massageborsteltje van de Remington Reveal Facial. Trouwens ook heerlijk voor the morning after. Daarna is een goed hydraterende crème lekker en wordt deze ook beter opgenomen.

Remington

Anti-bacteriëel

Je hoeft niet bang te zijn dat de borsteltjes je huid meer kwaad dan goed doen, want de haartjes zijn anti-bacteriëel. Reinig de borsteltjes wel ieder weekend even met een sopje van babyshampoo. Om de 3 maanden schaf je natuurlijk nieuwe, losse borsteltjes aan. De Remington Reveal Facial is waterproof, dus ook voor ’s morgens lekker, onder de douche.

Mee op reis

En omdat de borstel oplaadbaar is en er een zakje bij zit om hem in op te bergen, gaat je Remington Reveal Facial natuurlijk ook mee op vakantie. Want denk maar niet dat het beter gesteld is met de lucht in Parijs, Italië of Thailand. Bovendien, goed reinigen is verslavend, dus je wil je borstel echt nooit meer missen.

Krijg de Remington facial brush nu cadeau bij een Vogue abonnement!

Waarom je héél voorzichtig moet zijn bij het uitproberen van make-up bij make-up counters in warenhuizen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten