Vogue
Blake Lively is goddank goudeerlijk over haar post-baby body strijd

beauty / Health & fitness

Blake Lively is goddank goudeerlijk over haar post-baby body strijd

Datum

Op Instagram heeft Blake Lively gisteren een goudeerlijke post gedeeld over de strijd om weer ‘in vorm’ te komen na haar zwangerschap. De 30-jarige actrice traint al sinds de geboorte van haar eerste kind met Ryan Reynolds, James (3) keihard met personal trainer Don Saladino.

27 kilo

Door een clean dieet zonder bewerkte voeding en een drastisch sportschema aan te houden duurde het in totaal 14 maanden om het gewicht kwijt te raken wat er na haar tweede kind, Inez, bij was gekomen. En ze geeft eerlijk toe dat dit niet makkelijk was. ‘Wat blijkt, je kan niet 27 kilo die je bent aangekomen tijdens je zwangerschap kwijtraken door op Instagram te scrollen en je af te vragen waarom je er niet uitziet zoals de bikini modellen. Met dank aan Don Saladino die me een schop onder m’n kont heeft gegeven om weer in shape te komen. Het duurde 10 maanden om aan te komen, 14 maanden om kwijt te raken. Ik voel me onwijs trots.’

Geen haast

Lively liet eerder al weten dat het onzinnig is hoe snel er van vrouwen verwacht wordt dat ze weer in hun oude vorm zitten. Aan een Australische radiozender vertelde ze dat ze gewend moest raken aan haar nieuwe lichaam na de geboorte van haar eerste dochter. ‘Nadat ik een kind had gekregen dacht ik, “Oké, dit is hoe mijn lichaam er nu uit ziet. Dit is geweldig – ik heb dit lichaam verdiend. En het is niet zo goed als het was voordat ik een kind had, maar ach.”’ Omdat ze vlak na deze geboorte alweer op de set moest staan als gestrande surfer in The Shallows, trainde ze in 10 maanden tijd keihard met Saladino om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Maar ook nu, zonder druk van een filmrol in bikini, laat Blake zien hoe belangrijk het is slow but steady aan je lichaam te werken, in plaats van gehaast. En zo te zien werpt dat zijn vruchten af.

Dit onderzoek toont verhoogde kans op slokdarmkanker bij drinken thee en alcohol

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten