Vogue
Tried & tested: een zuurstofbehandeling in ‘the Bubble’

beauty / Health & fitness

Tried & tested: een zuurstofbehandeling in ‘the Bubble’

Datum
Auteur
Jetske Amijs

Ik neem de tijd voor een heerlijke gezichtsbehandeling ter voorbereiding op de feestdagen. Deze keer in het Akasha Hollistic Wellbeing Centre in het Conservatorium Hotel waar sinds kort als enige Hotel Spa in Nederland behandelingen verkrijgbaar zijn van het beauty merk Natura Bissé.

Favoriete Hollywood sterren behandeling

Uit de vier verschillende verkrijgbare behandelingen ga ik voor the ultimate diamond experience life infusion die exclusief bij Akasha te verkrijgen is. Er is me verteld dat dit dé favoriete behanding van Hollywood filmsterren is voordat zij de rode loper betreden. Dat beloofd veel goeds. Bonus: de behandeling wordt gegeven in een 'pure air bubble' waarin 99,95% zuivere lucht gepompt wordt die extra goed is voor de huid. Onlangs is ook een heuse virtual reality experience toegevoegd aan de behandeling. 

Een waar feest

De 90 minuten durende behandeling is een waar feest. Na een grondige reiniging krijg ik een fijne peeling met daarna een masker die na het opbrengen in rubber veranderd wat een gek maar fijn gevoel geeft. Ondertussen worden mijn hoofd, armen en benen gemasseerd.  Als afsluiter werd er met een 24k-gouden energy bar mijn huid gelift, vernieuwd en verzacht. 

Maanden vakantie

Nadat het dan helaas, veel te snel, 90 minuten later is en ik dan toch echt weer mijn ogen moet openen komt het beste moment, wanneer ik in de spiegel kijk en mijn gezicht zie stralen alsof ik maanden vakantie heb gehad. Schitterend! De ‘Bubble’met 99,95% zuivere zuurstof van Natura Bissé staat tussen 9 en 11 januari weer even in de Akasha spa in het Conservatorium Hotel in Amsterdam waar gasten verschillende Natura Bissé face en body treatments reserveren in de bubbel. Mijn behandeling kost € 315, prijzen beginnen bij €140, van tevoren reserveren is verreist. 

Kourtney Kardashian onthult haar strikte detoxgeheimen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten