Vogue
De allereerste Vogue Wellness transformeerde Amsterdam-Noord tot tropisch oord

beauty / Health & fitness

De allereerste Vogue Wellness transformeerde Amsterdam-Noord tot tropisch oord

Datum
Auteur
Door de redactie
Presstigieux

Wapperende palmen, hangmatten, Vogue-surfborden en een heus strand: voor de lancering van de allereerste Vogue Wellness samen met L'Oréal Paris transformeerde team Vogue Hangar maandag tot coolste beach club van Amsterdam. Covergirl Cato van Ee had de eer haar cover samen met hoofdredacteur Karin Swerink te onthullen, gevolgd door een fanatieke beachball wedstrijd met Vogue beachball bats door onder meer Danielle van Grondelle, Nicole Huisman en Jetteke van Lexmond. 

In de speciale Vogue Wellness uitgave vind je alles waar je zin in hebt voor een healthy en spirituele zomer voor body, mind en spirit: van clean beauty, persoonlijke verhalen over schoonheid (alopecia, onconventionele schoonheid), superspa's, de geheimen van fitness goeroes, de kracht van kristallen tot sexual healing door sekscolumnist Karley Sciortino en veel meer. Vogue Wellness t.w.v. €12,99 krijg je nu gratis bij de Etos met een product van L'Oréal Paris (make-up of skincare). Bekijk alle highlights van Vogue's Beach Party in onderstaande video en gallery. 

Daisy van Belzen

De allereerste Vogue Wellness special is gelanceerd! Je krijgt Vogue Wellness t.w.v. €12,99 nu gratis bij aankoop van één product van L’Oreal Paris Make-up en Skincare bij de Etos. Zie voor actievoorwaarden in de winkel. 

De reden waarom muggen het altijd op jou gemunt hebben

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten