Vogue
Kate Moss' favoriete custom geur zit nu in een flesje

beauty

Kate Moss' favoriete custom geur zit nu in een flesje

Datum
Mario Testino, British Vogue, December 2014

De wereldberoemde make-up artist Charlotte Tilbury brengt haar allereerste geur op de markt en goede vriendin Kate Moss is het gezicht. De geur heet Scent of a Dream en zal 15 augustus uitkomen. 

Parfum-stalkers

Volgens Charlotte Tilbury staat de geur voor verleiding en bevat het noten van dennenhout en amber. Daarnaast zijn er ook geuraccenten van rozen, tuberozen en jasmijn. Al sinds haar jeugd in Ibiza mixte ze al haar eigen oliën en geuren, waarvan Scent of a Dream er in de basis één van is. 'Ik heb heuse parfum stalkers,' grapt Tilbury aan de Amerikaanse Vogue, die achterna werd gezeten door vrouwen én mannen van het vliegveld tot op de wc die wilden weten wat de naam van haar parfum was. Het werd dus tijd om de geur in een flesje voor iedereen beschikbaar te stellen. 

Suikertante Kate 

Bij zo'n onvergetelijke geur, hoort natuurlijk een onvergetelijk model als gezicht. Daarom vroeg Tilbury vriendin Kate Moss, die tevens de suikertante is van Tilbury's twee kinderen, of zij deze taak op zich wou nemen. Het iconische model ontving de eerste sample en is een grote fan: 'Ik spray mezelf ermee in op de manier dat Marilyn Monroe ook een halo om haar hen spoot met haar parfums. Er komt wat old-school drama bij kijken,' vertelt Kate over haar geur-ritueel aan de Amerikaanse Vogue. Tilbury heeft haar geur ontworpen voor vrouwen die ermee de 'moleculaire structuur van een kamer kunnen veranderen.' Kate is daar ongetwijfeld een van. 

Zo kies je de ultieme lipstickrood voor jouw huidskleur

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten