Vogue
Kim Kardashian West gaat volledig naakt om nieuwe parfum aan te kondigen

beauty

Kim Kardashian West gaat volledig naakt om nieuwe parfum aan te kondigen

Datum

Kim Kardashian West heeft de aankondiging van haar nieuwe geur voor KKW Beauty gedaan zoals alleen Kim dat kan. Juist ja, poedelnaakt! Op Instagram deelde de reality ster verschillende naaktfoto's met strategische blurs op haar tepels en schaamstreek, want ook als Kardashian West je achternaam is gelden de Instagramregels omtrent naaktheid. De nieuwe geur heet geheel toepasselijk KKW Body

Mocht je denken, waar KIJK ik naar, we hear you. Kim legt op haar Instagram account uit dat er een mal van haar lichaam is gemaakt om het flesje van de KKW Body geur te vervaardigen. De geur is vanaf 30 april te koop op haar website.

In een interview met Business of Fashion vertelt Kim over haar beauty business, en de lancering van de opvolger van Crystal Gardenia. 'De nieuwe geur, KKW Body, is fantastisch,' aldus Kim in het interview. 'Het is in feite een sculptuur van mijn lichaam. De geur is zo goed, ik ben er heel trots op. Ik vind dat het ruikt naar waar ik denk dat goud naar ruikt, ook al is dat natuurlijk een kleur en iets dat schittert.' Een geur die ruikt... naar goud... Zou Kardashian West met haar kleur die een geur is, dezelfde hypersensorische gesteldheid hebben als man Kanye West, die in interviews al eens heeft gepraat over zijn synesthesie waardoor hij geluiden kan zien?

7 x benijdenswaardige wenkbrauwen van Brooke Shields tot Cara Delevingne en hoe je ze zelf in topvorm brengt

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten