Vogue
Kim Kardashian West onthult haar nieuwe geur: Crystal Gardenia Citrus

beauty

Kim Kardashian West onthult haar nieuwe geur: Crystal Gardenia Citrus

Datum

Vorige maand kwam Kim Kardashian West met het nieuws naar buiten dat ze voor het eerst een parfum zou lanceren, gebaseerd op haar favoriete bloem: de gardenia. Inmiddels weten we dat de realityster met drie variaties komt, waarvan de derde zojuist bekengemaakt is, namelijk Crystal Gardenia Citrus. De drie parfums zijn onderdeel van haar make-up lijn, KKW Beauty, en worden morgen gelanceerd.

Strak ontwerp

Op Instagram deelt Kim Kardashian een nieuw campagne beeld voor haar parfums - een portret van haarzelf gefotografeerd door het bekende duo Mert & Marcus. Daarbij deelt ze het bericht dat de parfums officieel morgen, 15 november, lanceren op de KKW Beauty website. Zowel Crystal Gardenia Citrus als Crystal Gardenia en Crystal Gardenia Oud zullen verkrijgbaar zijn. Ook is het strakke ontwerp van de parfumflesjes bekendgemaakt. De langwerpig, kristalvormige flesjes zijn in twee maten verkrijgbaar: een van 30 milliliter en een van 75 milliliter.

Kalmerend en helend

Kardashian werd geïnspireerd door helende kristallen die zij van vrienden cadeau kreeg na de verschrikkelijke overval in Parijs vorig jaar. Het proces van parfums maken was kalmerend en helend voor de realityster. Overigens is haar manier van hoe ze parfum verkoopt uniek. Ze promoot het parfumtrio alleen op Instagram en verkoopt de flesjes alleen via haar site, zoals ze dat ook met de rest van de KKW Beauty producten doet. 'Het is de eerste keer dat een parfum zo wordt verkocht volgens het model dat ik gebruik. Het is eigenlijk alleen online verkoop en alles gaat digitaal,' vertelde Kardashian aan WWD.

Niet lachen: Rihanna doet nu ook make-up tutorials

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten