Vogue
'I Love Myself': Kris Jenner lanceert het ultieme moederdagcadeau

beauty

'I Love Myself': Kris Jenner lanceert het ultieme moederdagcadeau

Datum
Getty Images

Zondag 13 mei is het moederdag, en voor de mom der moms Kris Jenner uiteraard het uitgelezen moment om dit te commercialiseren met het ultieme moederdagcadeau voor de Kardashian-fans: een heuse cosmetica-lijn met de naam, je raadt het al, Kris Cosmetics. De perfecte spin-off van de razendsuccesvolle beauty-lijn van haar dochter, Kylie Cosmetics. 

'I Love Myself'

Kris bracht het nieuws naar buiten in een korte video op social media, en neemt ook de Kylie Cosmetics social media-accounts over, die tijdelijk zijn omgedoopt tot @KrisCosmetics. 

Vanuit een blinkende Roys-Rolls komt de Jenner matriarch een fotostudio ingelopen, waarin ze gekscherend de naam van haar dochter Kylie doorstreept.

Kris x Kylie Collection Face Palette.

De collectie bestaat uit een lijn lippenstiften in acht verschillende kleuren toepasselijk Momager genaamd, en een twaalfkleurig oogschaduwpalet met namen als I Love Myself, I'm Watching You, Vodka Tonic en Paybacks a Bitch, leuzen die zo van de cheesy Boomerang-ansichtkaarten lijken te komen met jaren vijftig huisvrouw-afbeelding (remember those?).  Daarnaast zijn er gezichtspaletten en lipliners en lipglossen te vinden in de collectie. Op zondag 13 mei wordt de Kris Cosmetics-collectie gelanceerd. 

Kris x Kylie Cosmetics oogschaduwpalet.

Zo bescherm je je huid tegen schadelijke zonnestralen, maar word je toch bruin

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten