Vogue
Nóg een reden om een spf te gebruiken

beauty

Nóg een reden om een spf te gebruiken

Datum
Auteur
Karen van Ede
Jan Welters, Vogue Nederland, juni 2017

Heb jij je koffer al bijna ingepakt, maar ben je nog op zoek naar de laatste vakantie essentials? Je krijgt nu een luxe Lancaster-set cadeau bij een abonnement op Vogue, vanaf nu verkrijgbaar in de Vogue Shop. Bestel je voor 16:00h vandaag, dan heb je deze binnen 2 werkdagen in huis. P.s. Nu met gratis verzendkosten, gebruik de code VOGUESHOP in je winkelmandje. 

De zon kan behoorlijk verslavend zijn. Dat komt omdat je onder invloed van zonlicht endorfinen aanmaakt, jeweetwel, de stofjes waar je een gelukzalig gevoel van krijgt. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je soms toch iets langer in de zon blijft dan eh… je van plan was. Nog éven omdraaien, nog éven je ogen dicht. Daarom is het zo belangrijk dat je een goed zonproduct gebruikt, en het ook op de juiste manier aanbrengt. Er is namelijk niets slechter dan je beschermd voelen in de zon, maar het niet zijn.

Zuinig en zon gaan niet samen. In de labs wordt zonbescherming getest in een dikke laag, dus wanneer jij er te zuinig mee omspringt, gaat de beloofde factor naar beneden. Met één tube de hele vakantie door? Dan doe je iets verkeerd (tip: de luxe Lancaster zonneset met een 125 ml Tan Maximizer After Sun en een 175 ml Lancaster Sun Body Silky Mist SPF 30 krijg je momenteel gratis bij 5 x VOGUE voor € 25!).

De luxe Lancaster zonneset die je momenteel cadeau krijgt bij 5 x VOGUE voor €25.

Mooi zelfbruinen zonder strepen

Waar je een Tan Maximizer After Sun voor gebruikt? Welnu, om je zonne-uren te beperken als je bruin wilt worden. Hoe minder UV hoe beter, dus mag je best smokkelen als je het leuk vindt om een kleurtje te hebben. De Tan Maximizer bevat een klein beetje zelfbruinende stof (gemaakt uit rietsuiker) en verdiept je eigen tint. Ja, ook als je niet in de zon geweest bent, dan is het een heerlijke bodylotion met benefits.

Zelfbruinen is ook een manier om bruin te zijn zonder dat je te veel zon krijgt, maar bedenk wel dat een fake kleurtje geen zonbescherming geeft. Meng een selftanner door je bodylotion voor een subtiel en streeploos effect. Werk, als je pure selftanner gebruikt, de creme altijd even uit met een pantysokje. Laat als je een spraytan doet je - oude - lingeriesetje aan, dan heb je meteen die sexy afscheiding die de echte zon geeft op de huid.

Nieuw onderzoek

En om je nog een opstekertje mee te geven: zonbescherming blijkt je huid ook te kunnen verbeteren, zo zeggen dermatologen Stevan Wang en James Leyden, die een studie deden in opdracht van cosmeticafirma Johnson & Johnson. Een zonbescherming die dagelijks gebruikt wordt zou de huid de kans geven zichzelf beter te herstellen in de natuurlijke 28 dagen cyclus. En dat scheelt rimpeltjes, vlekjes en roodheid. Tel uit je winst en smeer dus maar, ook als het een dagje regent.

Bij 5 x Vogue krijg je momenteel voor slechts €25 de luxe Lancaster zonneset met een 125 ml Tan Maximizer After Sun en een 175 ml Lancaster Sun Body Silky Mist SPF 30 cadeau! Een sublieme, fluwelige vloeibare milk die een goudbruine teint geeft én beschermt met SPF 30, ook tegen infrarood en visible light. De Tan Maximizer-aftersunlotion kalmeert en hydrateert je huid en zorgt ervoor dat je dieper bruin wordt. Én je houdt je opgebouwde kleur weken langer vast. De set wordt geleverd in de iconische Lancaster-sun-toilettas, handig om al je summer essentials overal mee naartoe te nemen. 

Zoë Kravitz is het nieuwe wereldwijde gezicht van YSL Beauté

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten