Vogue
North West wil haar eigen YouTube-beauty tutorial

beauty

North West wil haar eigen YouTube-beauty tutorial

Datum
Getty Images

Kim Kardashian is met 104 miljoen volgers op Instagram een van de grootste Instagram gebruikers. Haar social media-kanalen ziet zij als een belangrijke marketingtool voor haar business, en dochterlief North West doet graag mee. In een nieuw interview met Women’s Wear Daily onthult de reality-ster de impact van haar social mediagebruik op dochter North West.

Norths toekomst als vlogger

De Kardashian is veel te vinden op Twitter, Instagram en Snapchat: dit laatste medium gebruikt ze voor het delen van haar dagelijkse leven en Twitter om met haar fans te communiceren, zo vertelt ze aan WWD. Instagram ziet ze vooral als een moodboard zonder dat ze hier per se contact wil leggen met haar volgers. Voor menig jong meisje is zij op social media een inspiratie, en blijkbaar ook voor haar dochter.

‘Mijn dochter kijkt erg veel YouTube-tutorials en video’s. Toen zij een My Little Pony Colourpop-collectie aan het uitpakken was, dacht ik bij mezelf dat haar reactie op had moeten nemen, omdat ie zo leuk was,’ vertelt Kim in het interview. Niet alleen mama Kim ziet het talent van haar dochter, ook North ziet een toekomst als vlogger wel zitten: ‘Nadat ze de bijbehorende make-up op My Little Pony had geplaatst, zei ze: “Mama, ik wil een YouTube-video maken”’.

Er zijn grenzen

Hoewel mama Kim bekend is geworden door bijna elk aspect van haar leven te delen met de rest van de wereld, gaat een YouTube kanaal voor haar 4,5 jaar oude dochter nog niet door. Kim legde het nog wel even voor aan papa Kanye, maar hij wees dit idee met een resoluut ‘nee’ van de hand. Er zijn grenzen, voornamelijk wanneer het over de kinderen gaat aldus het celebrity koppel. De twee vertelden North wel dat ze de tutorial voor zichzelf op mocht nemen, om het ‘uit te testen’.

Kim Kardashian heeft namelijk ook de keerzijde van succes op social media leren kennen: ‘Je moet een dikke huid hebben, uiteraard,’ vertelt ze, om duidelijk te maken dat ze geen haast heeft  om haar kinderen in haar voetsporen te laten treden.

Kourtney Kardashian heeft nu ook het modellenhaar du jour, de lob

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten