Vogue
Off-White lanceert geur met Byredo

beauty

Off-White lanceert geur met Byredo

Datum
Off-White x Byredo

Off-White’s Virgil Abloh heeft samen met Byredo een nieuwe geur gecreëerd, genaamd ‘Elevator Music.’ De parfum slash kledingcollectie bestaat uit een eau de parfum, handcrème, haarparfum maar ook denim kledingstukken, grafische T-shirts, en handtassen – allemaal in een zwart-wit kleurenschema.

Inspiratiebron

‘Dit is de eerste keer dat ik iets onzichtbaars ontwerp,’ vertelt Virgil Abloh aan de Amerikaanse Vogue. Als onderdeel van de samenwerking heeft het duo samengewerkt met de Duitse kunstenaar Carsten Höller. De installatie, geinspireerd op zijn eerdere werk ‘The Elevator,’ bestaat uit LED-schermen en industriele pijpen en is momenteel te zien in Parijs. Parfum en kleding lijkt misschien een ongebruikelijke combinatie, maar voor Abloh voelde het heel natuurlijk. ‘Sinds ik een tiener was, inspireren geuren mij al,’ zegt hij. ‘Het was niet alleen hoe een geur rook, maar ook de halo eromheen.’

Achtergrondmuziek

De geur bestaat uit zoete ‘midnight violet’ met bamboe, musk en houtachtige bloemen. Net als de naam ‘Elevator Music’ moet de simplistische geur niet te veel opvallen. ‘Het is een geur voor op de achtergrond, in plaats van op de voorgrond,’ legt Byredo’s Ben Gorham uit. Het Off-White x Byredo parfum gaat omgerekend 223 euro kosten en is vanaf mei 2018 te koop via Byredo’s website.

Cult beautymerk Glossier lanceert nieuw product en Beyoncé is al fan

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten