Vogue
Rosie Huntington-Whiteley lanceert eigen beautylijn

beauty

Rosie Huntington-Whiteley lanceert eigen beautylijn

Datum
Getty Images

Rosie Huntington-Whiteley gaat vermoedelijk haar eigen beautylijn starten. Op Instagram en Instagram Stories kondigt het model ‘Rose Inc.’ aan, wat naar alle waarschijnlijkheid de naam is van het nieuwe beautymerk. We zien prachtige foto's van Rosie waarbij ze linkt naar een Instagram-account. In het profiel lezen we ‘Beauty from the Insider out’ en dat lijkt maar op één ding te wijzen: een gloednieuw beautymerk.

Beautylijn

Op Rosie’s Instagram Stories zien we een tweetal foto’s van het model. Op de eerste foto draagt ze een roze shirt met matchende make-up, inclusief een roze blush, lichte oogmake-up en zachtroze lippen. Ook op de tweede foto zien we een fris ogende Rosie met veel roze- en aardetinten op haar gezicht. Op de website van Rose Inc. kun je je al inschrijven voor een nieuwsbrief, maar voor de rest blijft het nog mysterieus. 

Instagram Rosie Huntington-Whiteley.

Rosie for Autograph

Het model is al bekend met de beautywereld, want voor het merk Autograph creëerde ze al haar eigen lijn, genaamd Rosie for Autograph. De lijn – met onder andere parfums, lippenstiften en foundations – wordt (helaas) alleen verkocht bij Marks & Spencer in het Verenigd Koninkrijk. Hopelijk is er binnenkort meer bekend over Rose Inc.. We houden je op de hoogte!

Rosie Huntington-Whiteley deelt eerste foto van baby Jack

De waanzinnige beautytransformatie van Meghan Markle

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten