Vogue
Rosie Huntington-Whiteley over het lanceren van haar beautysite Rose Inc

beauty

Rosie Huntington-Whiteley over het lanceren van haar beautysite Rose Inc

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Eerder deze maand gingen de geruchten dat Brits supermodel Rosie Huntington-Whiteley een eigen beautylijn zou lanceren, genaamd Rose Inc. Het project blijkt echter om iets totaal anders te gaan. Het 31-jarige model heeft gisteren namelijk haar eigen beautywebsite gelanceerd, waarop ze allerlei beatytips en -tricks met ons deelt.

Creatieve geest

Op Rose Inc. draait alles om beauty, van zes dingen die we moeten weten over gezichtsolie tot wat er in de beautykit zit van make-up artist Sir John Barnett, inclusief een webshop vol beautyproducten. Rosie zegt op haar website dat ze van jongs af aan al gek op beauty is en alles wat daarmee te maken heeft. Tijdens haar carrière als model heeft ze ook aardig wat expertise opgedaan: ze heeft samengewerkt met de beste ontwerpers, stylisten en make-up artists. Haar kennis wil ze nu graag delen en doorgeven, en dat wilde ze op een creatieve manier doen. In een interview met Vogue.com vertelt ze: 'Aan het einde van mijn zwangerschap kreeg ik de neiging iets heel creatiefs te doen.' Rosie beviel bijna een jaar geleden van haar eerste kindje Jack Oscar die ze kreeg met haar verloofde, acteur Jason Statham. 

Notebook

Op Rose Inc. vertelt Rosie het gevoel te hebben dat haar hele carrière heeft geleid tot dit moment, het opzetten van een eigen platform, als een soort 'persoonlijk notebook die je altijd onder je arm draagt'. 'Het gaat over een proces, de geheimen, de magie van de controle hebben over het eindresultaat en trots zijn op je eigen huid,' aldus Rosie.

 

Laat deze pony van Gigi Hadid de inspiratie zijn voor je nieuwe beachlook

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten