Vogue
Checklist: dit moet je weten voor Vogue Beauty Night Out op 26 november

beauty / Beauty Night Out

Checklist: dit moet je weten voor Vogue Beauty Night Out op 26 november

Datum
Mathilde Karrèr

Kun je niet wachten op de knusse kerstdagen, met rijkversierde bomen en (bij voorkeur) grootse cadeaus? Aanstaande donderdag op 26 november vieren wij bij Vogue alvast de komst van de gulle Kerstman, van 18:00 tot 22:00 in Hotel Andaz in Amsterdam. Daar vindt namelijk Vogue Beauty Night Out plaats, waar maar liefst 10 high-end cosmeticamerken zich opmaken om je compleet in de watten te leggen. Deze editie is helaas uitverkocht, maar je kunt nu al je kaarten kopen voor Vogue Beauty Night Out op 21 april 2016.  Wees er snel bij, want de kaarten van vorige edities waren binnen een paar dagen weg! 

Checklist: wat moet je weten?

Ben jij een van de gelukkigen die aankomende donderdag een kaartje heeft weten te bemachtigen? Neem deze checklist dan zorgvuldig door, om niets te missen van het schoonheidsspektakel.

 

 1. Be there or be square: donderdag om 18:00 start Beauty Night Out in het Andaz Hotel aan de Prinsengracht 587.
   
 2. Verzeker je er zelf van dat het event in je agenda op je telefoon gegrift staat door het agenda-icoontje aan te klikken op vogue.nl/bno.
   
 3. Want waarom moet je hier bij zijn? Ten eerste ontvang je haarverzorging op maat, Lancaster is er om je kennis te laten maken met hun nieuwe serum – wat werkelijkwaar een cadeautje voor de huid is. Daarnaast hoef je voorlopig geen parfum in te slaan, want er staat een Burberry-geur op je te wachten, die ook nog eens voorzien wordt van jouw initialen. En er is meer: laat jezelf adviseren over je wenkbrauwen, probeer een sheetmask, laat je inlichten door een peelingexpert, geef je nagels een kleurtje of ga naar huis met wilderige krullen. Ook de haargoeroes van Rob Peetoom staan klaar om je advies te geven en er je kunt kennis maken met natuurlijk en biologische cosmeticaproducten. Lees meer over de beauty suites je je kunt begeven en onder welke beauty-producten je kunt onderdompelen.
   
 4. Verslingerd aan het maken van digitale zelfportretten? Vogue ziet jouw beste beauty-moment graag terug op Instagram met de hashtag #VBNO!

 5. Eet (en drink) niet te veel vooraf, want de champagne flûtes en bites verzorgd door de beste chefs van Amsterdam staan op je te wachten. 

 6. En als kers op de slagroomtaart neem je aan het eind van de avond een riante goodiebag met een waarde van meer dan €300 mee naar huis. 

​Koop nu je kaarten voor Vogue Beauty Night Out op donderdag 21 april.  

Make up your mind: de kaartverkoop voor Vogue Beauty Night Out 2016 is van start!

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten