Vogue
Er is een nieuw ritueel voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid in town

beauty / Beauty Night Out

Er is een nieuw ritueel voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid in town

Datum
Auteur
Karen van Ede

Ontdek de nieuwe lijn van Sisley, en de andere huidverzorgings- en make-up producten van Sisley Paris tijdens Vogue Beauty Night x Sisley op 7 maart! Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbare voor deze dag vol workshops. Koop je ticket hier én ga naar huis met een goodiebag t.w.v. € 300 met luxe skincare, make-up & haar producten van Sisley!

Als je erover nadenkt is het heel logisch: je zou je haar net zo goed moeten verzorgen als je huid. Want haar mag dan ‘dood’ zijn, de huid waar het uit groeit is dat zeker niet. En in plaats van het vol te stoppen met stylingproducten voor glans en volume, zou je het moeten verzorgen alsof het je huid is. Pas dan krijg je die mooie, volle bos waar je van droomt.

Vergelijk een haar maar met een boom

Haar is gekke materie: het is opgebouwd uit dode cellen, proteïne, water en lipiden. Vergelijk een haar maar met de schors van een boom: alle levenssappen bevinden zich in de kern, en worden beschermd door een schors. Als de schors goed wordt verzorgd, is de haar gezond. Is de schors beschadigd, dan ziet haar er dof uit en breekt het gemakkelijk af. Zaak dus om haarverzorging te vergelijken met huidverzorging, en er net zoveel aandacht aan te besteden. Dat vond ook Sisley, het Franse high-end huidverzorgingsmerk, dat plantaardige ingrediënten en essentiële oliën gebruikt, maar dan wel gecombineerd met de laatste technieken, want je wilt wel resultaat. Omdat haar zo’n belangrijk onderdeel is van schoonheid, ontwikkelde Sisley een HAIR Rituel. Nummer 1 in dat ritueel is de hoofdhuid, met de belangrijke haarzakjes optimaal te voeden. De kleine bloedvaatjes die de haarzakjes voorzien van hun voeding worden met HAIR Rituel gepamperd met een complex van mineralen en vitaminen, waaronder Arginine, een natuurlijk aminozuur dat belangrijk is voor de aanmaak van keratine, dat weer belangrijk is voor gezond haar. En de tweede hoofdpersoon in het ritueel  is de haar zelf, die gevoed wordt met een herstellend complex van verzorgende en herstellende oliën en katoenproteïne, dat de haar versterkt.

Wassen en verzorgen wordt een me-momentje

Het wassen en verzorgen van je haar wordt echt een lekker momentje omdat de producten van HAIR Rituel zo lekker fris-houtachtig geparfumeerd zijn met noten van verbena, citroen, perzikbloesem en amber. Binnen het HAIR Rituel heb je verschillende keuzes. Als je meer volume wilt, ga je wassen met de Revitalizing Volumizing Shampoo met camelia-olie. Wil je pluis en stug haar temmen, dan kies je de Revitalizing Smoothing Shampoo met macadamia- olie. Verzorg het vervolgens met de Restructuring Conditioner met katoenproteïne die voorkomt dat haar afbreekt of beschadigt. En om de paar wasbeurten gebruik je het Regenerating Hair Care Mask dat je haar direct sterker en glanzender maakt. Op de lange duur bouwt het de kern van de haar opnieuw op en maakt het de ‘schors’ glad, waardoor je haar weer gezond glanst. Voor je hoofdhuid heeft Sisley een Revitalizing Fortifying Serum dat je kunt vergelijken met een serum voor je huid. Het gaat haarverlies tegen, en maakt haar voller. Verdeel het serum met het pipetje over handdoekdroog haar, masseer even lekker in en en doe dat een maand lang om de dag voor een gezonde hoofdhuid met als bonus mooier haar. Voor lang haar, of broos haar met kwetsbare punten is er de Precious Hair Care Oil, een cocktail van voedende oliën waarvan je een paar druppeltjes over je haarpunten verdeelt. De geur is zalig, maar het gaat natuurlijk om de mooie glans die olie geeft. 

Ontdek de nieuwe lijn van Sisley, en de andere huidverzorgings- en make-up producten van Sisley Paris tijdens Vogue Beauty Night x Sisley op 7 maart! Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbare voor deze dag vol workshops. Koop je ticket hier én ga naar huis met een goodiebag t.w.v. € 300 met luxe skincare, make-up & haar producten van Sisley!

HAIR Rituel is verkrijgbaar bij de geselecteerde luxe verkooppunten in Nederland en bij de Bijenkorf in Amsterdam en Hudson’s Bay in Den Haag.

Leer alle ins & outs op het gebied van haarverzorging op Vogue Beauty Night x Sisley

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten