Vogue
Leer alles over gezond en glanzend haar tijdens Vogue Beauty Night x Rob Peetoom hair-masterclass

beauty / Beauty Night Out

Leer alles over gezond en glanzend haar tijdens Vogue Beauty Night x Rob Peetoom hair-masterclass

Datum
Alique, Vogue Nederland, april 2015.

UPDATE: Was je net te laat om een ticket te scoren voor de inmiddels uitverkochte middag- of avondsessie? Dan hebben we goed nieuws  voor je! Wegens grote vraag organiseren we ook een ochtendsessie voor Vogue Beauty Night x Rob Peetoom. De sessie vindt plaats op vrijdag 11 mei van 10.00 - 13.00 uur. De tickets voor de ochtendsessie zijn vanaf vrijdag 13 april 12.00 uur te koop. Er is maar plek voor 28 personen, dus wees er snel bij!

Droomde je altijd al van lang en vol glanzend haar? Waar je mooie dingen mee kunt doen, zoals triple vlechten, of het los laten wapperen in de wind? Grijp dan je kans om de beste tips voor jouw haar te krijgen van de experts van Rob Peetoom. Tijdens de Vogue x Rob Peetoom-masterclass halen ze alles voor je uit de kam, pardon, kast! 

De masterclass vindt plaats in de nieuwe Rob Peetoom-headquarters - het kloppend hart van de Rob Peetoom-enterprise.  In een prachtig deel van het monumentale pand De Suikerfabriek, nu een hub voor haarexperts. Rob Peetoom staat bekend om zijn voorliefde voor mooi, natuurlijk haar en zijn experts weten precies hoe je dat kunt krijgen: door de juiste dingen te eten, zodat je haar van binnenuit goed gevoed wordt. Door je hoofdhuid zo te masseren dat de haarwortels gestimuleerd worden en het zo te verzorgen dat je je haar gezonder maakt, in plaats van droger en brozer. Tijdens de masterclass maak je ook kennis met de Kérastase Resistance Extentioniste-lijn, die helpt jouw haar in topvorm te krijgen. Na een perfecte knipbeurt en blow-dry van een Rob Peetoom-stylist word je opgemaakt en krijg je de perfecte custommade INGEbrows en word je op je allermooist vastgelegd door een Vogue-fotograaf in de Rob Peetoom Studio. Je portret krijg je thuisgestuurd als aandenken aan deze bijzondere masterclass.

Zin in? Kijk op Vogue.nl/BN voor meer informatie, en meld je snel aan, want vol is vol.

Wat houdt de Masterclass in?

  • Tips van Rob Peetoom himself: voor de perfecte lange lokken
  • What to eat: tips van foodblog Go With The Glow
  • Hoe kun je haargroei stimuleren? Rob Peetoom hoofdmassage met Kérastase
  • Maak kennis met de Kérastase Resistance Extentioniste-lijn
  • Laat je wenkbrauwen doen door INGEbrows of je make-up door Ellis Faas
  • De perfecte knipbeurt en blow-dry van een Rob Peetoom-topstylist
  • Picture time! Laat je nieuwe look vastleggen door de Vogue-fotograaf in de Rob Peetoom studio.
  • Goedgevulde goodiebag t.w.v. € 300,- met onder meer: een luxe Kérastase Resistance Extensioniste-pakket en een Rob Peetoom signature make-up bag met exclusieve producten van INGEbrows en Peetoom bookazine.

Datum: vrijdag 11 mei
Middag: 14.00 – 17.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: Rob Peetoom Factory, Haarlemmerstraatweg 9, 1165 MJ, Halfweg (tussen Haarlem en Amsterdam). Prima te bereiken met ov, vip-parkeerplaatsen met valet parking.
Kosten: €75 per sessie (alleen de ochtendsessie is nog beschikbaar)
Inclusief een knipbeurt van een topstylist van Rob Peetoom en goedgevulde goodiebag t.w.v. ruim €300, met onder meer: een luxe Kérastase Resistance Extensioniste-pakket en een Rob Peetoom signature make-up bag met exclusieve producten van INGEbrows en Peetoom bookazine.

We zien je graag op 11 mei! Koop je kaarten hier.

Er is een nieuw ritueel voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid in town

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten