Vogue
Ontdek de wereld van Chanel tijdens Vogue x Chanel Beauty Night

Vogue Promotion

Ontdek de wereld van Chanel tijdens Vogue x Chanel Beauty Night

Datum
Jan Welters

Altijd al een kijkje in de keuken van Chanel willen nemen? Grijp dan nu je kans tijdens de Vogue x Chanel Beauty Night op 10 november en bezoek de Chanel Academy voor vier unieke workshops. Maar wees er snel bij, want er zijn maar 50 kaarten beschikbaar.

Chanel Beauty Sessies

In een ochtend- of middagsessie wordt je volledig ondergedompeld in de beautywereld van Chanel. Je kunt al je vragen stellen aan de beauty-experts, leert de make-up trucs van Chanels finest en kunt het nieuwe eau de parfum Gabrielle Chanel proberen. De Beauty Night sessie is opgedeeld in vier workshops: parfum, skincare, nagels en make-up. Van elk onderdeel ervaar je de nieuwste ontwikkelingen en zie de nieuwste productlijnen. Denk aan een nieuwe nagelkleur van Chanel Le Vernis, gezichtsproducten met ingrediënten uit de Himalaya en van Madagaskar, de kerstmake-upcollectie Collection Libre en ontdek de geheimen van het nieuwe parfum Gabrielle. Uiteraard vertrek je niet met lege handen en krijg je een goodiebag ter waarde van 300 euro met een item per workshop mee naar huis. Koop snel hier je ticket en dan zien we je 10 november. À bientôt!

Waar en wanneer?

Wat: Vogue x Chanel Beauty Night
Wanneer: vrijdag 10 november. 09.30 – 12.30 uur OF 14.00 – 17.00 uur
Waar: Chanel Academy. Gebouw 1000 Mahler. Gustav Mahlerlaan 1001 Amsterdam
Kosten: € 99 per sessie (ochtend of middag). Per sessie zijn slechts 25 kaarten beschikbaar.
Deze Chanel favorieten zijn voor jou: Chanel Sublimage Essential Comfort Cleanser, Chanel Mascara le Volume, Chanel Nagellak Le Vernis in de tint Pirate, Chanel Sublimage La Crème Yeux & het nieuwste eau de parfum Gabrielle Chanel (5 ml) t.w.v. € 300. 

Om te zorgen dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht zijn er slechts 25 kaarten beschikbaar per sessie, dus wees er snel bij!

Vogue Beauty Night Out: de hoogtepunten van de kersteditie 2016

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten