Vogue
Vogue Beauty Night Out: de hoogtepunten van de kersteditie 2016

beauty / Beauty Night Out

Vogue Beauty Night Out: de hoogtepunten van de kersteditie 2016

Datum
Michael Graste

Gisteravond was het tijd voor de winterse kersteditie van Vogue Beauty Night Out. Voor de gelegenheid waren de suites in het luxe W Hotel in Amsterdam omgetoverd tot ware beautysalons en presenteerden de mooiste beauty-merken hun nieuwste producten, die 100 Vogue-lezeressen meteen zelf konden uitproberen en mee naar huis nemen. 

Knusse winterse sfeer

Bij aankomst werden de honderd lucky few Vogue-lezeressen verwelkomd door hostessen gehuld in fluwelen pakken van de Zara, waarna ze aan het beauty-avontuur konden beginnen bij M.A.C. en Guerlain voor de nieuwste make-up looks. Ook gaf Vogue's beauty director Karen Van Ede persoonlijk beauty-advies in het Vogue Café. De suites van Foreo, Starskin, Philosophy, Comfort Zone en de W AWAY spa stonden geheel in het teken van de ultieme huidverzorging. Voor de beste haartips en producten konden de gasten terecht bij Salon B, waar ze met de nieuwste Philips stijltang en föhn een nieuwe hairdo aangemeten kregen. Bij Sebastian en Davines kreeg je vervolgens advies over haartstyling en versteviging. Voor het bijwerken van je wenkbrauwen kon je terecht in The Browgal suite en ook BKR was van de partij met hun gewilde waterflessen. Voor een ontspannen pauze tussen de behandelingen door was de W Lounge omgetoverd tot heus Vogue Café. Hier ontmoetten ze de Vogue editors en genoten zij van overheerlijke hapjes en champagne van Moët & Chandon. Met de speciale Vogue kussens van Sissy-Boy Homeland, Zara Home en H&M Home en de kaarshouders van H&M Home werd een knusse winterse sfeer gecreëerd. Aan het einde van de avond ging iedereen met een goedgevulde goodiebag naar huis, om de allernieuwste beauty-producten van de vooraanstaande merken thuis zelf nogmaals te kunnen proberen.

Volgend jaar krijgt Vogue Beauty Night Out een nieuwe vorm: we komen met een nieuw concept genaamd Vogue Beauty Nights, waarin we een aantal keer per jaar exclusieve workshops aanbieden van een merk. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Vogue Beauty Night Out: haal nu je kaarten voor de kersteditie 2016

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten