De Beckhams staan op de cover van nieuwe Vogue UK

Met een geestige video van Victoria Beckham.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Victoria Beckham, het modelabel, bestaat dit jaar een decennium en dat betekent dat het stijl- en popicoon de handen ineen heeft geslagen met nog een gigant, namelijk Vogue UK. Zo staat zij met het voltallige gezin – Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz, Harper en hondje Olive Beckham – op de oktobercover van de Britse Vogue, aangestuurd door hoofdredacteur Edward Enninful en gefotografeerd door Mikael Jansson.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Engelands tweede koninklijke familie'

Naast een uitgebreide modeserie en interview, heeft de Engelse modebijbel ook een hilarische video met Victoria Beckham uitgebracht die hierboven te zien is. Enninful vertelt in zijn editor's letter verder over de Beckhams: 'Dit nummer staat bomvol iconen, waaronder natuurlijk de Beckhams. Ik ben Victoria, David en de kinderen zo dankbaar dat ze met Vogue wilden samenwerken om voor het eerst het hele gezin op de foto te zetten en te publiceren in het magazine. Het is een heel bijzonder coververhaal geworden. Terwijl Victoria's gelijknamige merk ook voor het eerst op London Fashion Week showt, na een decennium van showen in New York. We vieren alles wat Engelands 'tweede koninklijke familie' zo uitzonderlijk maakt. Over de jaren heb ik ze mogen leren kennen en het is voor mij kristalhelder dat achter de flitslichten van de paparazzi, meesterlijke persoonlijke branding, en alle rumoer rondom social media, fashion en sport, er zoveel meer achter schuilgaat. Namelijk hun dagelijkse familieleven. Ik ben ontzettend dol op ze en, zoals zovelen in dit land, kijk uit naar de vele mooie jaren die er nog komen gaan voor dit bijzondere gezin.' Het nummer ligt binnenkort in de winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity