Cara Delevingne bevestigt liefdesrelatie met Ashley Benson

Ashley Benson met geliefde Cara Delevingne in Balmain.

2018 Toronto International Film Festival - "Her Smell" Premiere
GP ImagesGetty Images

Het was al geen geheim meer dat Brits model Cara Delevingne en de Amerikaanse Pretty Little Liars-ster, Ashley Benson, een koppel zijn, maar Delevingne bevestigde de romance zojuist op Instagram. Zo postte Delevingne twee dramatische foto's van haarzelf, waarbij ze gekleed gaat in een goudkleurige jurk bij het Toronto International Film Festival. De reacties daarop spreken boekdelen.

Sonia RecchiaGetty Images

Balmain look

Zo koos Delevingne voor het promoten van haar film, Her Smell, voor een goudkleurige Balmain-jurk, waarin ze lijkt op stijlicoon Edie Sedgwick in de zestigerjaren. De look werd gedeeld op haar social media, waarop Benson reageerde met 'Mine!' Het koppel verscheen voor de gelegenheid ook samen bij de cocktail party om de film te vieren. Ze gingen niet samen de rode loper over, maar gingen in gesprek met andere sterren waaronder The Handmaid's Tale's Elisabeth Moss, Amber Heard en regisseur Alex Ross Perry. Wel postten ze later elevator selfies samen op Instagram Stories. Het bekende duo zou sinds april dit jaar daten, toen ze werden gezien bij het verlaten van een Lauryn Hill-concert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity