Wat we allemaal kunnen leren van prinses Alexia's posing skills

De 15-jarige prinses laat zien dat je als royal prima kunt genieten van een moment in de spotlight.

prinses alexia posing skills
Getty Images

De jaarlijkse fotosessie in de tuin van het pas gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch in 2019 leverde mooie beelden op van het koninklijke gezin, maar één iemand viel bijzonder in het oog. De 15-jarige prinses Alexia deed alle hoofden draaien door haar imposante posing skills, en bewees dat je als royal ook perfect kunt genieten van een moment in de spotlight.

People, Dress, Event, Friendship, Fun, Spring, Smile, Formal wear, Child, Prom,
Getty Images

Modeprinses

Tijdens de zomerse fotosessie poseert de stijlvolle prinses Alexia met de wind door haar haren voor de camera's terwijl ze met een ingetogen glimlach diverse poses aanneemt. Op het moment dat de prinses met haar ouders en zussen gezamenlijk over het grasperk loopt, lijkt het bijna alsof ze zich begeeft op een catwalk, waar ze volledig gecontroleerd haar hakken in het gras neerzet.

Hair, Blue, Cobalt blue, Street fashion, Clothing, Beauty, Electric blue, Fashion, Blond, Hairstyle,
Getty Images

Waar anderen dezelfde blik houden voor de camera verandert Alexia voortdurend haar oogpunt en komt er af en toe een subtiele schouderbeweging naar voren. Haar posing skills zijn ook bij de buitenlandse pers niet onopgemerkt gebleven. Verschillende Duitse media schreven dat ze 'stralend' in de camera keek, en noemden haar een 'de volgende koninklijke superster'.

Eén ding is duidelijk: Alexia heeft ofwel goed opgelet tijdens Tyra Banks 'smizing' stoomcursussen in America's Next Topmodel, of is simpelweg een natuurtalent voor de camera. Wij vermoeden een combinatie van beide, en kijken ter inspiratie voor onze eigen vakantiekiekjes nog even naar fierce Alexia in actie: schouder in de strijd, lachend met de ogen, working those angles.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity