Prinses Charlotte lijkt als twee druppels water op het nichtje van prinses Diana

Hoewel de jonge prinses eerst werd vergeleken met prins Harry blijkt ze veel meer weg te hebben van Lady Kitty Spencer.

Van alle drie de kinderen van prins William en Kate Middleton is prinses Charlotte misschien wel degene die er het meest uitspringt. De vierjarige prinses heeft in het verleden al bewezen een echte rebel te zijn (en kreeg daarmee de passende bijnaam "Warrior Princess"). Hoewel ze die trekjes wellicht van haar oom prins Harry heeft geërfd, zou ze haar looks hebben gekregen van een ander familielid: het nichtje van prinses Diana, Lady Kitty Spencer.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: de leukste momenten van prins George, prinses Charlotte en prins Louis

Prinses Charlotte vs. het nichtje van prinses Diana

Prinses Charlotte lijkt dan misschien een engeltje op haar verjaardagsportretten, uit de praktijk blijkt dat er ook degelijk een kleine bengel in haar schuilt. Zo weet de prinses de grappigste gezichten te trekken op officiële gelegenheden en lijkt ze zich er niets van aan te trekken als haar moeder vraagt even te zwaaien naar de camera's (in plaats daarvan stak ze haar tong uit). Dat gedrag lijkt Charlotte te hebben overgenomen van de jonge prins Harry, maar op uiterlijk front toont de prinses gelijkenissen met een hele andere royal. Zo wordt Charlotte nu vergeleken met Lady Kitty Spencer, de 28-jarige nicht van wijlen prinses Diana. Zo plaatste Spencer onlangs een aantal throwback-foto's van zichzelf op Instagram, waarna royalty-fans direct de link tussen haar en de kleine Charlotte legden.

Zo deelde Kitty een foto van zichzelf op een paard uit 1992. In de reacties werd de Britse meermaals vergeleken met prinses Charlotte; er werd zelfs gezegd dat de twee sprekend op elkaar lijken. 'Je lijkt precies op prinses Charlotte,' klonk het in verschillende bewoordingen. De treffende gelijkenissen tussen Lady Kitty Spencer en prinses Charlotte werden al eerder gemaakt, toen de nicht van prinses Diana een andere throwback-foto plaatste in 2018.

Lady Kitty Spencer

De 28-jarige Lady Kitty Spencer is de dochter van Charles Spencer, de broer van wijlen prinses Diana, en Victoria Lockwood. Omdat ze geen officiële royal is, heeft Kitty een carrière in de modewereld kunnen beginnen. Zo werkt ze momenteel als model, en was te meerdere keren te bewonderen op de catwalk van Dolce & Gabbana. Daarnaast is de socialite een ambassadeur van Bvlgari en heeft ze in meerdere internationale modebladen gestaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Prinses Diana