Het geheim achter de signature haarstijl van Meghan Markle volgens haar haarstylist

De voormalige haarstylist van de royal deelt het verhaal achter de iconische coup van Meghan.

Nu Meghan Markle officieel afscheid heeft genomen van haar leven als senior royal, mag haar voormalig haarstylist George Northwood zich eindelijk uitspreken over de iconische coup van de hertogin. In haar jaren als lid van het Britse koningshuis, heeft Meghan laten zien dat een losse knot nooit out of fashion raakt. Haarstylist George deelt nu het geheim achter de signature haarstijl van Meghan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Haarstylist van Meghan Markle deelt zijn verhaal

Er gingen al jaren geruchten over wie de haarstylist van Meghan Markle zou zijn, maar zoals dat gebruikelijk is bij royal staff werd dit nooit bevestigd. Nu Meghan en Harry op 31 maart officieel afscheid hebben genomen van hun rol als senior royals, mag George zichzelf eindelijk bekend maken als de man achter het haar van de hertogin. De voormalig koninklijke haarstylist deelde zijn verhaal met British Vogue, nadat hij via een Instagram-post zichzelf onthulde als Meghans haarstylist. 'Ik wilde al die tijd al mijn positieve ervaringen met trots delen,' vertelt George aan Vogue. 'Het creëren van al die iconische looks en er niet over kunnen praten – iets daaraan was eigenlijk heel leuk.'

Haarstylist George Northwood over het royal koppel

Voorafgaand aan het interview deelde George Northwood een Instagram-post met foto's van het royal koppel. Ook sprak hij vol lof over zijn jarenlange samenwerking met Meghan en Harry. 'Het is een enorm privilege en vooral ook heel leuk geweest om met de hertog en hertogin van Sussex samen te werken over de laatste twee jaar,' schrijft de haarstylist onder de Instagram-post. 'Ik heb van iedere minuut van de samenwerking met dit fantastische koppel genoten, die zich niet alleen inzetten voor kleine bedrijven maar mij ook zoveel hebben geleerd over diversiteit, gelijkheid en het belang van mentale gezondheid.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verhaal achter de iconische haarstijl van Meghan Markle

Meghan Markle staat inmiddels bekend om de messy bun, een haarstijl die ze niet alleen chic maar ook helemaal en vogue maakte. 'De messy bun kwam vanuit het idee om een haarstijl te creëren die zowel voldoet aan het koninklijke protocol, en tegelijkertijd modern is,' vertelt George aan Vogue. 'We wilden het opsteken, omdat dat voor royals gepast is, maar we wilden niet dat het te formeel werd. We wilden dat het altijd een bepaalde verfijnde imperfectie was – dat is ook wat haar perfect samenvat.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markles onvergetelijke coup op haar bruiloft

George Northwood was ook het brein achter de onvergetelijke coup van Meghan tijdens de receptie van haar bruiloft. De haarstijl, een relaxte messy bun geïnspireerd op de stijl van Cali-girls zoals Meghan zelf, is vandaag de dag nog steeds populair bij menig bruid. 'De avond was intiem, voor familie en vrienden, een moment voor Meghan om zichzelf te zijn,' vertelt George. 'Op dat moment was de messy bun al zo'n ding, dat we in iets in die lijn wilden doen. Vaak is het gedeelte van de bruiloft dat overdag plaatsvindt erg stressvol voor de bruid – Meghan was daar geen uitzondering op – en 's avonds draait het meer om gewoon plezier hebben. Dat is waar dat kapsel om draaide: het is draagbaar, moeiteloos en tegen de dansvloer opgewassen.' George was een van de gelukkigen die de eerste momenten met het paar als pas getrouwd stel mocht delen – een moment wat hem nog altijd ontzettend dierbaar is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle