Koningin Máxima gaat tijdens prijsuitreiking voor een nieuwe look met deze designer

De koningin hulde zich voor de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs voor het eerst in een design van het Oostenrijkse merk.

We zien koningin Máxima regelmatig verschijnen in kledingstukken van haar favoriete designers. De looks van Natan, Claes Iversen én die van Bottega Veneta zullen we dan ook niet snel vergeten. Maar toch is het leuk om Máxima af en toe in iets nieuws te zien, vandaar dat we haar look van gister even in het zonnetje zetten.

Koningin Máxima in Lena Hoscheck

De bezoekjes van Koningin Máxima nemen langzamerhand weer toe. Zo zagen we haar een aantal weken geleden in een Bottega Veneta-look in Amsterdam, en verscheen ze op maandag op het podium om de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs van 2020 uit te reiken. Natuurlijk zag de koningin er weer prachtig uit en hield haar ensemble de gemoederen flink bezig. Voor de gelegenheid hulde ze zich namelijk in een goudkleurige blouse van Natan en een opvallende rok van het Oostenrijkse merk Lena Hoscheck.

Opulence Ikat

De opvallende lintrok die door het Oostenrijkse modehuis is bekroond tot de Opulence Ikat-rok werd afgelopen maandag uit de kast getrokken voor de 2020 prijsuitreiking van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De koningin combineerde de klokvormige rok met goud tinten niet alleen met een goudkleurige blouse, maar ook met suède pumps in dezelfde kleur. Haar outfit paste perfecte bij de feestelijke gelegenheid.

Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2020

Koningin Máxima was aanwezig om de speciale Prins Bernhard Cultuurfond Prijs -die jaarlijks wordt toegekend aan een belangrijke Nederlandse instelling of persoon op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap - uit te reiken. Naast de indrukwekkende titel ontvangt de winnaar ook een prijssom van 150.000 euro. Dit jaar ging de prijs naar het ISH Dance Collective, een organisatie die al meer dan twintig haar verschillende kunstvormen op een unieke manier laat samen komen.

queen maxima of the netherlands attends the prince bernhard culture foundation award
Patrick van KatwijkGetty Images

Shop De Maxima Inspired Midi-rok

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima