There's a new girl in town: 5 dingen die je wilt weten over Leni Klum, de dochter van Heidi Klum

Vijf dingen die je wilt weten over het model in spe en de dochter van topmodel Heidi Klum.

Samen met haar moeder Heidi Klum staat ze op de cover van het nieuwste issue van Vogue Duitsland. Op Twitter én Instagram raakt men niet over haar uitgepraat, speculaties over haar volgende grote klus blijven maar binnenstromen en voor je het weet kan je niet meer om haar heen. Maak daarom alvast kennis met één van de veelbelovende nieuwe modellen van 2021, Leni Klum. Dit zijn vijf dingen die je zeker over haar wilt weten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vijf dingen die je wilt over Leni Klum

Leni droomt van modellenwerk

Leni Klum wil al sinds kleins af aan niets liever dan model worden. In haar interview met Vogue Duitsland vertelt ze dat het een kwestie van tijd was voordat ze echt zou beginnen. Op haar twaalfde werd ze benaderd voor modellenwerk, maar helaas was moeder Heidi daar niet van gediend. Gelukkig snapt Leni op haar zestiende precies waarom haar moeder die keuze voor haar maakte.

Matching tattoo met stiefvader

Na een lange relatie met zanger Seal – die Leni als haar echter vader beschouwt –scheidden haar ouders in 2014. Heidi Klum vond opnieuw de liefde en trouwde in 2019 met Tom Kaulitz, de drummer van Tokio Hotel. Ook met hem kan Leni het goed vinden, de twee hebben dezelfde tattoo: drie kleine puntjes aan de binnenkant van hun vingers. Leni deelt deze tattoo ook met Bill Kaulitz, de tweelingbroer van Tom.

Minimalist

Qua kledingstijl houdt ze het graag simpel, Dickies, Wrangler en basics vind je geheid terug in haar kledingkast. 'Mijn jongere broers en zussen houden van merkkleding, ik heb daar niet zoveel mee.' Ook is ze een groot voorstander van het verkopen of weggeven van haar kleding. Het enige item waar ze geen afscheid van durft te nemen is de joggingbroek die ze van haar vriend kreeg.

Een echte tiener

Zoals elke tiener beschrijft Leni haar moeder als uncool. Aan Vogue vertelt ze het ongemakkelijk te vinden wanneer ze haar moeder ziet dansen. Toch zijn er ook momenten waarop ze haar moeder wel als een stoere vrouw omschrijft.'Je bent cool wanneer je zelfverzekerd overkomt en plezier hebt. Dat is eigenlijk best vaak.'

Ze is zich bewust van haar positie

Leni Klum is niet de eerste tiener – en waarschijnlijk ook niet de laatste - die als 'de dochter van' op de cover van Vogue belandt. Mede dankzij haar moeder Heidi Klum, die jarenlang tot de groep van topmodellen behoorde, heeft ze deze indrukwekkende klus in de wacht weten te slepen. Gelukkig zijn zowel Leni als Heidi zich bewust van dit privilege. 'Om op deze leeftijd al modellenwerk te doen én te beginnen als covermodel voor Vogue is zeker een groot privilege', aldus Heidi Klum.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity