Emily Ratajkowski is bevallen van haar eerste kindje

Bekijk hier de überschattige eerste baby foto en ontdek wat het model te zeggen heeft over het gender van haar kleine.

Er is weer eens groots babynieuws in modellenland: Emily Ratajkowski is namelijk bevallen van haar eerste kind! Het model en haar echtgenoot Sebastian Bear-McClard delen het nieuws op Instragram met een hartverwarmende post.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De überschattige post

Eerder vandaag maakte de kersverse moeder het nieuws bekend via een lieve foto op Instagram en verklapte direct de naam: Sylvester Apollo Bear.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het gender is nog onbekend

Het lijkt alsof 2020 het jaar was van de celebrity baby aankondigingen. Romee Strijd, Karlie Kloss en Gigi Hadid waren maar een paar van de beroemde namen die in verwachting waren tijdens de pandemie. Geen tekort dus aan spraakmakende pregnancy reveals. Toch ging Ratajkowski er vandoor met de prijs voor beste zwangerschapsonthulling. Het model kondigde haar zwangerschap namelijk aan met een prachtige Vogue covershoot, een artistieke film geregisseerd door Lena Dunham en een openhartig essay over haar pregancy journey.

In het essay voor de Amerikaanse Vogue vertelt het model onder andere dat ze niet zal weten wat het gender van haar kind zal zijn totdat het 18 jaar is en het haar zelf kan vertellen. Toch betrapt ze zichzelf erop dat ze ook verwachtingen heeft. Zo had ze het gevoel dat ze zwanger was van een jongen en dat ze daar gemengde gevoelens over. ‘Ik ben ook bang om een zoon te krijgen,' vertelt ze in het essay. 'Ik ken veel te veel witte mannen die hun leven leiden zonder zich te beseffen hoe bevoorrecht ze zijn. Ik ben ook getraumatiseerd door veel van mijn ervaringen met hen.' Ze hoopt dus dat ze haar kind kan opvoeden om van zichzelf te houden, maar ook om zich bewust te zijn van hun machtspositie in de wereld.

Het kind beschermen

Ook over een dochter heeft het koppel hun zorgen. 'Ik maak me in het geval van een meisje me ongerust om de druk die ze zal voelen als jouw dochter,' vertelt Bear-McClard aan z'n vrouw. Ratajkowski deelt deze zorgen. Ze merkt namelijk zelf ook dat ze bepaalde standaarden heeft geïnternaliseerd wanneer ze bijvoorbeeld de breedte van haar heupen vergelijkt met die van iemand anders. Ze vraagt zich dan af of ze haar dochter tegen dat soort dingen zal kunnen beschermen.

Je ongerust maken om je kind hoort er nou eenmaal bij als ouder en Ratajkowski ziet ook in dat ze eigenlijk totaal geen controle heeft over haar zwangerschap of de identiteit van haar kind. Dat geeft haar geen angst, maar juist rust en vrede. Bovendien wordt in het essay ook duidelijk dat Ratajkowski niet kan wachten om meer te leren over haar kleine. De kersverse ouders zullen dan ook optimaal aan het genieten zijn van deze eerste dagen.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity