Meghan Markle's vriendin bevestigt geruchten over het koningshuis, maar is dat belangrijk?

Actrice Janina Gavankar, Meghan Markle's goede vriendin, uitte nu ook haar twijfels over de koninklijke familie in ITV's This Morning. Maar wat moeten we daarmee?

Iedereen hoorde inmiddels wel iets over het tell all-interview van prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey op 9 maart. Allerlei verhalen doen zich de ronde en de hele wereld vormt een mening. Heeft het koningshuis echt Meghans problemen genegeerd? Was Meghan daadwerkelijk een pestkop? Veel vragen zwieren rond in de media, waarvan weinig maar worden beantwoord. Totdat Meghans goede vriendin en actrice Janina Gavankar, zich uitsprak over haar gevoelens rondom de situatie en over de koninklijke familie in ITV's This Morning.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'No subject is off limits'

In het twee uur durende interview komen veel (gevoelige) onderwerpen aan bod. Geen onderwerp is dan ook off limits, zoals Oprah zei. Van speculaties over Archie's huidskleur, tot de ernstige mentale problemen van Meghan, het interview was zacht uitgedrukt sensationeel te noemen. Met alle gevolgen van dien. Naast een triest gevoel, wordt de kijker achtergelaten met veel vragen. Veel vragen, die waarschijnlijk onbeantwoord zullen blijven.

Verklaring van het koningshuis

Twee dagen na het Oprah-interview kwam er een verklaring vanuit Buckingham Palace, namens de koningin. ‘De hele familie is bedroefd om te horen hoe uitdagend de afgelopen jaren voor Harry en Meghan zijn geweest. Hoewel sommige herinneringen kunnen verschillen, worden ze zeer serieus genomen en zullen ze achter de schermen door de familie worden opgepakt. Harry, Meghan en Archie zullen altijd geliefde familieleden zijn,’ vertelt Queen Elizabeth. Een politiek correcte verklaring. Maar word je er wijzer van? Niet echt. Zullen we dat worden? Waarschijnlijk ook niet echt.

Janina Gavankar bevestigt

Dan is het de beurt aan een goede vriendin van Meghan Markle: Janina Gavankar, een Amerikaanse actrice en al zeventien jaar Meghan's vriendin. Janina verschijnt in een videogesprek met hosts Phillip Schofield en Holly Willoughby voor ITV's This Morning. Op haar beurt verdedigt ze haar vriendin Meghan, en trekt ze de oprechtheid van de koninklijke familie in twijfel. Volgens haar zou de familie wel degelijk op de hoogte zijn geweest van Meghans problemen 'Hoewel hun herinneringen kunnen verschillen, doen die van ons dat niet omdat wij alles met hen hebben doorgemaakt,' vertelt Janina. 'En er zijn veel emails en sms'jes om dat te bewijzen.'

Janina over de verklaring van de koningin

Wanneer Janina in het gesprek werd gevraagd wat ze van de verklaring van de koningin vond, zei ze: 'Na het lezen van deze korte verklaring, voelde ik twee dingen. Aan de ene kant ben ik dankbaar dat ze eindelijk de ervaring erkennen, maar aan de andere kant weet ik dat de familie en het personeel zich zeer bewust waren van de omvang ervan.' Wellicht een terechte reactie komend van een goede vriendin van Meghan. De vraag komt echter op wat Janina's doel is met haar deelname aan het videogesprek voor This Morning. Wil ze er meer mee bereiken dan het aangrijpen van een eigen moment of fame? Meghan en Harry hebben hun statements gemaakt, en dat was schijnbaar alles wat ze met het Oprah-interview wilden. Hun kant van het verhaal vertellen.

Blijvende vragen

De verklaring van Buckingham Palace is dan wel aan de correcte en schrale kant, maar is dat niet het enige wat we van een koningshuis kunnen verwachten? En is het niet inderdaad zo dat herinneringen kunnen verschillen? We zullen waarschijnlijk nooit weten wat er echt gebeurd is. De verklaring van het koningshuis is afgegeven, en er zal waarschijnlijk niet meer komen. Ook al is Janina een vriendin van Meghan, wat we allemaal gemeen hebben is het feit dat we niet weten wat zich precies heeft afgespeeld binnen het koningshuis. En misschien moeten we dat accepteren.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle