Michelle Obama’s denim look van dit bekende Amsterdamse label vraagt om een copy paste

En het goede nieuws: we hoeven er dit keer géén Amerikaanse sites voor af te struinen.

Hoewel Michelle Obama al een tijdje geen first lady meer is, zijn haar stijlkeuzes nog net zo invloedrijk als een aantal jaar geleden. Dat maakt het extra bijzonder wanneer ze een look met een Nederlands tintje draagt, zoals deze week bij The Kelly Clarkson Show gebeurde. Ze schoof de high fashion labels voor even aan de kant, en koos voor een gewild merk uit onze eigen hoofdstad (en gelijk heeft ze).

Michelle Obama in Daily Paper

Het Witte Huis ligt inmiddels achter Michelle Obama, maar we komen haar (gelukkig!) nog wél regelmatig tegen. Na het lanceren verschillende projecten – waaronder haar eigen documentaire, boek en podcast-show – was ze deze week te gast bij de talkshow van Kelly Clarkson om te praten over haar nieuwe Netflix-serie Waffles + Mochi. Speciaal voor deze gelegenheid droeg ze een bijzondere look, van een minstens zo bijzonder modehuis: namelijk het Amsterdamse label Daily Paper.

Michelle is te zien in een denim shirt met het Daily Paper monogram-logo (bekijk hier het fragment), genaamd Vintage Blue Kenna Shirt (dat overigens nog steeds verkrijgbaar is op de site van Daily Paper!). De vintage-wassing zorgt voor een casual look, terwijl de monogram-details het item een chique twist geven. Het ontwerp is onderdeel van de denim-collectie van het Amsterdamse label. Die lijn kun je herkennen aan de unieke monogram-print, die met een lasertechniek in de stof wordt gegraveerd. Michelle combineert het item met grote zilveren oorbellen, waardoor een trendy 90's vibe de boventoon voert.

Daily Paper

Het Amsterdamse streetwearlabel Daily Paper begon negen jaar geleden als een simpele T-shirtlijn bij een blog. In 2021 is het black-owned merk razend populair, en inmiddels een collectief te noemen. Hun mode is niet alleen vernieuwend, maar heeft vaak ook een maatschappelijke betekenis. In die zin is het weinig verrassend dat Michelle Obama in een look van het label verschijnt: als íemand de symbolische kracht van mode begrijpt, is zij het wel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity