Rumour has it. Zijn Pete Davidson en Bridgertons Phoebe Dynevor samen?

Na samen te zijn gespot in New York, schijnt Pete nu ook naar Londen te zijn gevlogen voor zijn, wat schijnt, nieuwe fling.

De Amerikaanse comedian en acteur Pete Davidson, bekend om zijn smaak voor het bekendere vrouwelijk schoon, zou volgens geruchten zijn gevallen voor de Bridgerton-ster Phoebe Dynevor. Het paar is naar verluidt momenteel happy together in het Verenigd Koninkrijk na een ontmoeting vorige maand in New York City.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Charmeur Pete Davidson

Het is geen geheim dat de SNL-ster Pete Davidson een smaak heeft voor vrouwen die in de spotlight staan. Zo was de Suicide Squad-acteur niet alleen vier maanden verloofd met zangeres Ariana Grande in 2018, maar date hij ook met actrices Kate Beckinsale en Margaret Qualley en was hij zelfs op vakantie met topmodel Kaia Gerber en haar familie, waaronder moeder Cindy Crawford. Nu zou de 27-jarige Pete zijn ogen op de upcoming actrice Phoebe Dynevor hebben gericht. En dat schijnt wederzijds te zijn.

Toeval of niet?

Nadat Pete en Phoebe tegelijkertijd in New York waren gespot in februari, zijn de twee nu samen gezien in de buurt van Phoebe's huis in Noord-Londen en in het dorpje Altrincham, waar haar moeder, actrice Sally Dynevor, momenteel woont. Een bron onthulde aan The Sun: 'Pete is een echte charmeur en heeft het goed gevonden met Phoebe, die duidelijk mooi en getalenteerd is. Ze genieten van elkaars gezelschap, hoewel ze elkaar nog niet lang kennen. Het feit dat hij helemaal naar het Verenigd Koninkrijk is gevlogen, laat zien hoe geïnteresseerd hij is.' Hoewel het nog pril en relatief onzeker is, the future will always tell.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity