Waarom Chrissy Teigen na tien jaar afscheid neemt van Twitter

De presentatrice, model en kookboeken-auteur heeft officieel een social media-account minder.

Na tien jaar een van de meest beroemde Twitteraars te zijn, besloot Chrissy Teigen deze week om haar Twitter-account te deactiveren. 'Ik wil dat mensen mij constant leuk vinden en ben bang om mijn volgers boos te maken. Zo wil ik niet langer leven, dat is niet hoe ik echt in elkaar zit', schrijft Chrissy in een van haar laatste tweets.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chrissy Teigen neemt afscheid van Twitter

Sinds woensdag is het duidelijk dat Chrissy Teigen een social media-account minder heeft. Ze kondigde deze week aan een eind te breien aan haar Twitter-dagen. Reden voor de doordachte beslissing, zijn de negatieve reacties die Chrissy veelal ontvangt via het platform. Zo schrijft ze in een van haar laatste tweets dat 'de balans tussen negatieve en positieve berichten is verdwenen. En hierdoor denk ik, dat dit het juiste moment is om afscheid te nemen van dit platform.'

Kritiek op samenwerking met Kris Jenner

De definitieve breuk met het platform, komt vlak na de aankondiging van Chrissy's samenwerking met business mogul Kris Jenner. De twee, die al jaren vrienden zijn, brengen binnenkort hun eigen schoonmaakproducten op de markt. Maar enige steun van fans, hoeft Chrissy niet per se te verwachten. Bij de aankondiging van de samenwerking kreeg het duo bakken vol kritiek. Dit omdat Chrissy claimt dat het project al years in the making is. Fans beschuldigen de twee er echter van gebruik te maken van onze toenemende schoonmaakdrang, aangewakkerd door de pandemie.

Twitter famous

Door het beëindigen van haar tien jaar lang durende Twitter run, is het sociale media platform een van zijn grootste sterren kwijt. Chrissy Teigen was, dankzij haar uitgesproken mening op het platform, jaren lang Twitter famous. Felle discussies, verkeerde maar leuke grappen en leuke familie-momenten, kwamen allemaal voorbij op haar account. Het lukte Chrissy zelfs om begin dit jaar een follow van president Joe Biden te bemachtigen. Toch verzocht ze hem een maand geleden om haar te unfollowen. Een president die haar Twitter-account 'in de gaten hield', werd Chrissy uiteindelijk toch te veel.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity