Emma Stone is bevallen van haar eerste kindje

Acteur Emma Stone is moeder geworden van een dochtertje met haar man Dave McCary.

Emma Stone is bevallen van haar eerste kindje met haar man Dave McCary. De acteur zou op zaterdag 13 maart in de omgeving van Los Angeles moeder zijn geworden. Emma is tijdens haar hele zwangerschap erg privé geweest – ze gaf zelfs nooit commentaar op geruchten dat ze zwanger zou zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emma Stone bevallen van eerste kindje

Emma Stone is bevallen van een dochtertje met haar man Dave McCary. Emma Stone en Dave McCary trouwden in het geheim in 2020. Nu heeft het koppel een gezin gesticht. TMZ kreeg op 26 maart door meerdere bronnen te horen dat Stone op zaterdag 13 maart in de omgeving van Los Angeles het eerste kind van het stel heeft gekregen. Later werd bekend dat het een dochtertje is.

Kinderwens Emma

Een paar jaar geleden in een interview met Jennifer Lawrence voor ELLE sprak Emma Stone haar kinderwens al uit. 'Mijn kijk op kinderen is veranderd naarmate ik ouder werd', begon ze. 'Ik heb nooit opgepast of zoiets. Als tiener dacht ik: ik ga nooit trouwen, ik krijg nooit kinderen. En toen werd ik ouder en dacht ik: ik wil echt trouwen, ik wil echt kinderen hebben.'

Privé over zwangerschap

De naam van hun dochter is nog niet bekend. Het gebrek aan details over de baby van Stone is echter niet verrassend: Stone maakte er een punt van om haar zwangerschap privé te houden. Ook haar relatie met McCary heeft ze grotendeels privé gehouden. McCary en Stone verloofden zich in december 2019. Ze maakten het nieuws publiekelijk bekend op McCary's Instagram met een ringselfie en een zeldzame foto van het paar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity