Meghan Markles ex-vriend spreekt zich uit over beschuldigingen van pesten

Oude liefde roest niet: Meghans oude jeugdliefde Joshua Silverstein verdedigt Meghan op zijn beurt.

Na een sensationeel interview tussen Prins Harry, Meghan Markle en Oprah Winfrey stond de wereld in rep en roer. Niet alleen bekoelde de relatie tussen Harry en Meghan en de koninklijke familie met flinke mate, maar ook werden de geruchten dat Meghan het personeel gepest zou hebben opgerakeld. Na meerdere verklaringen en verdedigingen van vrienden en collega's van Meghan, spreekt nu ook Meghans jeugdliefde Joshua Silverstein zich uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beschuldigingen van pesten

De beschuldigingen van Meghan Markles pestgedrag binnen Buckingham Palace werden officieel gepubliceerd in een artikel in de Times of London op 2 maart. 'Het koninklijk huis heeft al jaren een beleid voor waardigheid op het werk en tolereert geen pesterijen en intimidatie op de werkplek,' zei Buckingham Palace in een verklaring. Meghan zou meerdere koninklijke medewerkers hebben gepest gedurende haar tijd binnen het koninklijk huis. Buckingham Palace kondigde een dag later aan een onderzoek te starten naar de beschuldigingen en heeft inmiddels ook een extern advocatenkantoor ingeschakeld.

Meghans ex aan het woord

Nadat verschillende relaties van Meghan zich geroepen voelden van zich te laten horen, sprak nu ook Meghans ex, de 39-jarige Joshua Silverstein, zich uit. Joshua vertelt aan Us Weekly dat hij niet gelooft dat de beschuldigingen over Meghans pestgedrag juist zijn. 'Ik denk dat zij alles zou doen om gelukkig te zijn en samen te leven in een systeem dat waarschijnlijk niet erg gastvrij was voor wie ze was en waar ze vandaan kwam,' voegde de Meghans jeugdliefde eraan toe.

Racisme binnen het koningshuis

'Vaak wanneer gekleurde vrouwen - vooral zwarte vrouwen - voor zichzelf opkomen en zich uitspreken en zeggen dat zij gebrek aan respect of onderdrukking voelen, neigen witte mensen ernaar om dat vaak op een negatieve manier te classificeren, omdat ze dat niet willen laten gebeuren,' spreekt Joshua. 'Het is bijna alsof van mensen wordt verwacht dat ze hun plaats kennen en als ze dat niet doen, zeggen mensen dat het een probleem is.' Joshua insinueert dat Meghans uiting van haar gevoel van zich niet thuis voelen, op een negatieve manier is verdraaid.

Het leven van een ex-royal gaat niet over rozen

Meghans jeugdliefde voegt aan zijn verdediging toe dat hij gelooft dat Harry en Meghan, ondanks dat zij afstand deden van hun koninklijke taken, nog altijd onder grote druk staan en het erg moeilijk hebben. 'Ze moet waarschijnlijk geregeld moeilijke en ongemakkelijke beslissingen nemen, om de volgende dag gewoon weer te kunnen lachen,' zegt Joshua. 'Dat is waar het leven om draait: moeilijke beslissingen nemen zodat je het leven kunt leiden en kunt groeien tot de persoon die je wilt worden. Zolang zij maar gelukkig is en hij gelukkig, is dat het enige dat telt.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle