Sta op tegen racisme: Rihanna ging totaal onherkenbaar protesteren in New York City

Onherkenbaar protesteerde de Barbadiaanse zangeres zondag door de straten van New York.

De wereld wordt momenteel gevuld met geluid tegen het anti-Aziatisch racisme. En terwijl jij zo de straat op kunt gaan om te protesteren en van je te laten horen, is dat voor beroemdheden zo makkelijk nog niet. Toch was Rihanna zondag aanwezig bij een Stop Asian Hate-bijeenkomst in New York City om samen met honderden anderen te protesteren tegen de anti-Aziatische haatmisdrijven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rihanna tegen racisme

Rihanna spreekt zich vaker openlijk uit over racisme en discriminatie. In 2012 richtte ze de Clara Lionel Foundation op om ongelijkheid te bestrijden door middel van onderwijs. In september sprak de Fenty-oprichter zich uit over de moord op Breonna Taylor en eerder postte ze een verklaring over de moord op George Floyd op Instagram. Twee weken terug sprak Riri zich ook uit tegen de schietpartij in de massagesalon van Atlanta. 'Mijn hart is gebroken voor de Aziatische gemeenschap en mijn hart is bij de geliefden van de mensen die we gisteren zijn verloren. De haat moet stoppen,' schreef ze bij het bericht. Afgelopen zondag maakte Rihanna zich opnieuw hard voor sociale rechtvaardigheid, maar dit keer ging ze zelf de straten op.

Rihanna protesteert incognito

Afgelopen zondag woonde Rihanna de manifestatie in New York City bij met haar assistente, Tina Truong. Gehuld in een wijde zwarte leren broek, Nike Jordans, een groot baseball jack, een pet, mondkap en zwarte zonnebril voegde ze zich bij honderden anderen in het straatprotest. Hoewel men dit niet heeft opgemerkt, postte Tina Truong later een serie foto's op Instagram van Riri bij het protest. Op de foto's zie je een trotse Rihanna, incognito, met een bord omhooggehouden met het opschrift 'Hate = Racism Against God!' en een ander bord met '#STOPASIANHATE'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity