Wat Nederland te maken heeft met de eerste Netflixserie van Meghan en Harry

Heart of Invictus krijgt een Nederlands randje.

Terwijl de storm rondom dát Oprah-interview met Meghan en Harry (sort of) is gaan liggen, is het koppel druk bezig met andere zaken. Zo verschijnt binnenkort de eerste Netflixserie uit hun koker op het streamingsplatform, die naar verluidt een Nederlands tintje zal hebben. Nóg meer reden om hun debuutproductie te bingen, dus.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste Netflixserie Meghan en Harry

Het wordt de eerste serie die door hun stichting Archewell Productions in het leven is geroepen, en gaat Heart of Invictus heten. De docuserie vertelt het verhaal van deelnemers van de zogenaamde Invictus Games, een internationaal sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen en veteranen. Ze worden gevolgd terwijl ze zich voorbereiden op het toernooi van volgend jaar in Nederland. Zo zie je ze trainen, maar ook krachtige verhalen over veerkracht en hoop vertellen.

Onderweg volgt de serie ook organisatoren bij de voorbereiding op het voorjaarstoernooi van 2022 in Den Haag. Het evenement zou eigenlijk al in mei 2020 plaatsvinden, maar werd twee keer uitgesteld vanwege de pandemie.

'Erg trots'

Volgens Ted Sarandos, CEO van Netflix, sluit dit project goed aan bij het veelbesproken koppel en bij wat ze willen vertegenwoordigen. 'Vanaf het moment dat ik ze heb leren kennen, wist ik meteen dat de Invictus Games een speciale plaats in hun hart heeft. Ik ben dan ook dolgelukkig dat Netflix hun passie voor dit onderwerp aan de wereld kan laten zien', liet hij in een statement via Deadline weten.

Prins Harry kan ook niet wachten tot de lancering. Hij vertelt: 'Ik ben ontzettend enthousiast over wat ons te wachten staat en ik ben daarnaast erg trots op de gemeenschap rond Invictus.' Het is nog onduidelijk wanneer de eerste serie van het koppel online komt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle