Waarom het zo typisch is dat er een schandaal wordt gemaakt van Jill Bidens visgraat panty

P.S. Panty's zijn weer helemaal in dit seizoen. Well done Jill Biden.

First Lady Jill Biden deed het internet ontploffen toen ze afgelopen maandag uit de Air Force One in Washington stapte in een (gewaagde) outfit die men niet zag aankomen. Want een vrouw van 69, met een functie binnen het Witte Huis kan zoiets écht niet dragen. Ik geniet ervan, moet ik zeggen, en ik ben het er bovenal niet mee eens.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jill Bidens visgraatpanty

Jill stapte het vliegtuig uit in Maryland gekleed in een zwarte knielange geklokte rok (met aan de onderkant een leren rand), bijpassende top, gecombineerd met een zwart getailleerde blazer, zwarte enkellaarsjes met hakken en daar komt ie: een zwarte visgraat-achtige panty. Genoeg reden om de Amerikaanse conservatieven van hun stoel te doen vallen en rood aan te doen lopen. Jill Biden (of eigenlijk haar panty), die de outfit overigens erg goed kon hebben als je het mij vraagt, werd trending op Twitter binnen een aantal uur.

jill biden
Jill Bidens outfit
Getty Images

Pantycommotie

Vergeleken met Trumps tijd in het Witte Huis, komen er op dit moment weinig schandalen uit de ambtswoning vandaan. Dat is ongetwijfeld een van de redenen dat dit onderwerp zo ontzettend wordt opgehyped. Het feit dat de panty van Jill Biden hoger in de Twitter-trends geraakt dan het vuurwapengeweld van de Verenigde Staten zegt al genoeg. Menig (vooral Amerikaanse) Twitter-fanaten noemden Jills outfit 'ordinair' en 'ongepast'. Ook zou Jill te oud zijn om zo'n outfit te dragen. Ik vraag me eerder af of de bijna tachtigjarige Joe Biden niet te oud is om nog president te worden, maar dat is weer een ander onderwerp.

Waarom de visgraat panty wél een goed idee was

Laat ik beginnen met Jill Biden een compliment te geven, want wat zag u er goed uit in die visgraat panty. Ten tweede is het een goede eigenschap om eigen keuzes te maken en je niet door anderen te laten beïnvloeden. Ik kan me voorstellen dat er een bepaalde druk hangt binnen het Witte Huis waar men makkelijk voor zwicht. Het feit dat Dr. Biden gewoon de panty én rok met leren rand aantrekt geeft aan dat zij niet bang is om uitgesproken kleding aan te trekken – ondanks dat ze First Lady is. En die kleding zegt verder ook helemaal niets over de bekwaamheid van Jill Biden als First Lady. Want daar heb ik het volste vertrouwen in.

Advies aan Amerika

Lief Amerika, of nou ja lief, op dit moment even niet. Laat jullie First Lady in haar waarde en wees dankbaar dat een vrouw als Jill Biden jullie First Lady is. De reactie op Jills visgraat panty is onterecht en ongepast. Kijk hoe zij normaliter gekleed is; netjes en gepast. Sinds wanneer mag een vrouw geen panty met opdruk dragen en is een beetje modeverkenning verkeerd? Mag een First Lady dat niet ook, zoals iedere andere vrouw? Zolang vuurwapengeweld, institutioneel racisme en armoede in Amerika tot de orde van de dag behoren, lijkt het me dat er belangrijkere zaken zijn om jullie druk over te maken dan een (visgraat)panty. Het is zonde dat het onbelangrijke nog steeds tot het belangrijke wordt verheven, waardoor de zaken die er écht toe doen naar de achtergrond verdwijnen.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity