Maak kennis met de ware aard van Naomi Watts in deze nieuwe video

De video heet niet voor niets 'Wild Untamed Naomi'.

De meesten zullen Naomi Watts kennen van haar rollen in King Kong en The Impossible. Naomi, een van de beste vrouwelijke acteurs van vandaag, is dan ook een bekend gezicht in Hollywood. Met gewonnen prijzen en nominaties op haar naam bij de Oscars, SAG Awards, BAFTA's en Golden Globes, valt dat ook niet meer te ontkennen. Hoewel we Naomi dan ook vaker in andere rollen zien dan haar ware zelf, krijg je een inkijkje in Naomi's ware aard in de Peekaboo video van Fendi.

Fendi's Peekaboo

De Peekaboo-video van Fendi staat vooral in het teken van de iconische Fendi Peekaboo ISeeU tas - hoewel de rest van de invulling van de video wellicht meer de aandacht trekt. Fendi presenteerde de tas voor het eerst in de Herfst/Winter 2021-collectie en wilde met de video het gevoel overbrengen van de waarden van het Italiaanse modehuis: creativiteit en vakmanschap, maar ook een speelse geest en reis naar zelfliefde.

Peekaboo met Naomi Watts

In de #FendiPeekaboo video neemt Fendi je mee in Naomi's eigen appartement in New York. De video, getiteld Wild Untamed Naomi, geeft dan ook een uitzonderlijk kijkje in het privéleven (en de ware aard) van de échte Naomi Watts (in het gezelschap van de Fendi-tas). Wat lijkt te beginnen als een rustige dag op de bank, ontwikkelt zich in een uitspatting, of beter gezegd ontploffing, van Naomi's untamed kant. Met doordringende kreten, leeuwachtige geluiden en uitbundige bewegingen laat ze haar stress, en ware aard, los. Één ding weten we nu zeker: Naomi Watts is alles behalve saai.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity