Meghan Markle brengt kinderboek geïnspireerd op Harry en Archie uit

Het wordt een van haar persoonlijkere werken.

Aan Meghan Markle's ondernemerschap komt maar geen eind, want ze brengt binnenkort haar eigen kinderboek uit. Het verhaal draait om vaders en zonen, geschreven vanuit het perspectief van de moeder. En als er nu een belletje gaat rinkelen, dan klopt dat: ze liet zich inspireren door de band tussen haar man, prins Harry, en hun zoontje Archie.

Meghan Markle kinderboek

The Bench ligt op 8 juni in de winkels. Over het ontstaan van het boek vertelt ze: 'The Bench begon als een gedicht dat ik voor mijn man schreef op Vaderdag, de maand nadat Archie was geboren. Dat gedicht werd dit verhaal.' Meghan hoopt dat het boek herkenbaar is voor elk gezin, hoe groot de verschillen tussen sommige families ook mogen zijn. Het is overigens niet de eerste schrijfklus van Markle: ze beheerde eerder haar eigen lifestyle-blog The Tig, die stopte toen ze een royal werd.

Illustraties

Het verhaal wordt ondersteund door illustraties van Christian Robinson, een Amerikaanse animator en illustrator van kinderboeken. Hij werkte eerder samen met onder andere The Sesame Street Workshop en Pixar Animation Studios. Er komt tevens een audioversie van het boek, die Markle zelf zal inspreken. Ook dat is haar niet vreemd, want het bekende stel heeft inmiddels ook een eigen podcast.

Gevoel van verbinding

De uitgever, Penguin Random House, zegt dat het boek er naar streeft om 'een diep gevoel van warmte, verbinding en mededogen' op te roepen. Ook voegt PRH er aan toe: 'Het geeft lezers een venster op gedeelde en blijvende momenten tussen een diverse groep vaders en zonen - momenten van vrede en reflectie, vertrouwen en overtuiging, ontdekking en leren, en blijvend comfort.'

Bekijk het boek The Bench van Meghan Markle hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle