Wauw! Adele schittert in zeldzame nieuwe serie foto’s

Adele vierde haar 33-jarige verjaardag met een zeldzame Instagram-post.

Hoewel we tegenwoordig maar weinig van Adele horen, kon de zangeres haar verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De 33-jarige artiest deelde een zeldzame serie foto's van zichzelf op Instagram, ter ere van haar grote dag.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Adele deelt zeldzame foto's

Adele vierde haar 33e verjaardag door haar Instagram-volgers een zeer zeldzame traktatie te geven: nieuwe foto's waarop ze haar beste privéleven leeft. Vorig jaar deelde ze op haar verjaardag nog haar compleet nieuwe look. Dit jaar Adele verschijnt in drie shots: een is een zwart-wit zelfportret, op de tweede zien we haar zwemmen in een paradijs en de derde toont haar dansend. Mocht je je afvragen hoe dat er precies allemaal uitziet, check dan de post hieronder:

Adele host Saturday Night Live

De 33-jarige zangeres houdt haar leven erg privé tegenwoordig. Eigenlijk is er maar weinig bekend over het privéleven van haar op dit moment. Adele maakte voor het laatst een publiek optreden in oktober 2020 toen ze voor het eerst Saturday Night Live hostte. Op haar Instagram reflecteerde ze op die ervaring. Zij schreef:

'Had de beste tijd bij SNL! Bedankt aan de meest geweldige cast, crew, schrijvers en producers. Wat een sublieme groep mensen zijn jullie. Lorne bedankt dat je in me gelooft! Lindsay mijn zus voor het leven, Maya mijn komedie en mama held! Plus het publiek bij zowel de generale repetitie als de liveshow! Ik deed het voor de vreugde en ik hoop dat jullie er ook wat van hebben gekregen! Veel succes met de verkiezing Amerika, ik hou zoveel van je. Zorg voor elkaar en wees lief voor jezelf. Fijne Halloween! Ik ga nu terug naar mijn grot om de (single) kattendame te zijn die ik ben! Peace out tot volgend jaar ♥'

Who run the world? Beyoncé geeft eindelijk antwoord op haar beroemdste vraag >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity