'Keeping Up With The Cambridges': Prins William en Kate Middleton starten YouTube-kanaal

Verwacht geen unboxing of What I Eat in A Day. Wél exclusieve royal content.

Goed nieuws voor de Britse royals-fans, want binnenkort kun je van extra content van de hertog en hertogin van Cambridge genieten. Gisteren kondigden prins William en Kate Middleton namelijk via hun socialmedia-accounts aan een YouTube-kanaal te starten. Ook de Britse royals gaan met de tijd mee.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

William en Kate op Youtube

Naast actief te zijn op Twitter en Instagram, delen prins William en Kate Middleton ook steeds vaker filmpjes van deelnames in online schoollessen en andere Zoom-calls. Het is in ieder geval duidelijk dat de twee niet vies zijn van een beetje online interactie. En dat komt niet slecht van pas in tijden van een pandemie. Nu kondigde het royal paar in een kort filmpje, met het bijschrift 'Beter laat dan nooit - we zitten nu op YouTube', aan ook een YouTube-kanaal te starten.

Persoonlijke content

De teaser toont meerdere beelden van de hertog en hertogin, vooral tijdens ceremonies en op bezoek bij verschillende instellingen zoals scholen, het voetbalstation, de dierenboerderij en een kookstudio. Hoewel dit niet erg exclusieve content is en we waarschijnlijk geen make-up tutorials van Kate hoeven te verwachten, is de kans wel groot dat ze ook meer persoonlijke content zullen delen op hun YouTube-kanaal.

prins william kate middleton youtube kanaal
Prins William en Kate Middleton in een Zoom-call.
Chris JacksonGetty Images

Beroemdheden op YouTube

Steeds meer beroemdheden lijken de drang of behoefte te voelen om meer persoonlijke content te delen. Zo startte onder andere Hailey Bieber onlangs een YouTube-kanaal voor persoonlijke content en serieuzere onderwerpen, toont Gigi Hadid steeds vaker foto's met haar pasgeboren kindje en geven ook Kylie en Kendall Jenner een kijkje in hun persoonlijkere leven. En zo ook prins William en Kate Middleton. Steeds vaker delen de Britse royals persoonlijkere beelden van met name hun familieleven. Zo postten ze met hun tienjarig huwelijksjubileum niet alleen een aantal exclusieve foto's, maar ook een filmpje van quality time met de kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

De YouTube-content van William en Kate

Voor het YouTube-kanaal van prins William en Kate Middleton zijn er al meerdere afspeellijsten gemaakt, waaronder Royal Tours, Mental Health, Early Years en Engagements. Deze lijsten zijn momenteel alleen nog gevuld met video's afkomstig van andere aan de koninklijke familie gelieerde YouTube-kanalen, waaronder The Royal Foundation, Heads Together en het officiële Royal Family-account. Het zal echter vast niet lang meer duren voordat ook eigen content van the royal couple zal verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton