Kendall Jenner spreekt openhartig over haar mentale gezondheid in nieuwe video

Voor Open Minded gaat Kendall Jenner in gesprek met een psycholoog om het stigma rondom psychische problemen te doorbreken.

Kendall Jenner spreekt openhartig over haar ervaring met een angststoornis in een nieuwe videoserie voor Vogue US. Voor de vierdelige videoserie Open Minded gaat Kendall in deze eerste aflevering in gesprek met een klinische psycholoog om het stigma rondom psychische problemen te doorbreken. Lees hier wat het jonge model te zeggen had over haar ervaring met mentale gezondheid.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kendall Jenner open over angststoornis

'Ik herinner me dat ik heel jong was en kortademig was en naar mijn moeder ging en haar dat vertelde', herinnert Kendall Jenner zich in Vogue US' nieuwe vierdelige videoserie, Open Minded. 'Achteraf gezien weet ik nu dat dat duidelijk een paniekaanval was.' In de eerste aflevering gaat Jenner in gesprek met Dr. Ramani Durvasula om sociale angst te bespreken. De twee bespreken van alles – van hoe je je openstelt voor iemands worsteling met de stoornis tot het beheersen en onderdrukken van symptomen, waaronder alles van slapeloosheid tot een kloppend hart en kortademigheid.

Open Minded

'Een van de belangrijkste dingen, denk ik, is het destigmatiseren van alle psychische problemen, met name angststoornissen, omdat veel mensen denken dat ze er alleen mee zijn', vertelt de in Los Angeles gevestigde klinisch psycholoog aan Jenner. 'Angst is als een vergrootglas. Het vergroot alleen de slechte dingen - elke kleine ping, elke kleine dit…. Wat we eigenlijk proberen te doen, is dat vergrootglas nemen en er een gewone lens van maken.'

'Ik ben nog steeds mens'

Kendall gaat verder: 'Er zullen mensen zijn die zeggen: "Waar moet ze zich zorgen over maken? Waar moet ze zich zorgen over maken?" En ik zal hier nooit zitten en zeggen dat ik geen geluk heb ... [maar] aan het eind van de dag ben ik nog steeds een mens. En wat iemand ook heeft of niet, het betekent niet dat ze geen echte gevoelens en emoties hebben.' Bekijk de volledige video met Kendall Jenner hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity