Hoe Meghan Markle stiekem een ode aan haar toekomstige dochter bracht

Dit betekende haar symbolische ketting tijdens het Vax Live concert.

Afgelopen weekend vond het Vax Live Concert van Global Citizen plaats, een benefietconcert dat gebruik maakte van de kracht van grote sterren om de nieuwste obstakels voor de oplossing van de pandemie aan te pakken. Hoewel Meghan Markle niet aanwezig kon zijn, nam ze wel een videobericht op voor het evenement. Het was Meghans eerste officiële verschijning op televisie sinds het tell all interview met Oprah Winfrey. En zowel haar speech als haar look spraken boekdelen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle bij VAX Live

Meghan Markle, zwanger van haar tweede kindje met prins Harry, nam een videoboodschap op voor het evenement. In de boodschap sprak ze, naast over hoe vrouwen - en specifiek gekleurde vrouwen - ongelijk en zwaar getroffen zijn door de COVID-19 pandemie, openhartig over hoe de pandemie ook invloed heeft op de toekomst van haar toekomstige dochtertje. 'Als we aan haar denken, denken we aan alle jonge vrouwen en meisjes over de hele wereld die de mogelijkheid en steun moeten krijgen om ons voorwaarts te leiden,' sprak ze. Naast dat haar boodschap voor zich sprak, koos ze ook voor een spraakmakende symbolische look.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghans look

Meghan droeg een rode overhemdjurk bedrukt met een roze klaprozenpatroon van een van haar favoriete designers, Carolina Herrera. Ze combineerde de jurk met bijzondere sieraden. Ze droeg een oud Cartier Tank-horloge van wijlen prinses Diana in combinatie met de gouden Cartier Love bracelet. Maar wat meer de aandacht trok was haar eyecatching halsketting, een ketting met een diepere betekenis.

De betekenis van Meghans ketting

Meghan, die vaker symboliserende kleding en sieraden draagt naar belangrijke evenementen, droeg dit keer de Woman Power Charm Necklace van Awe Inspired. De ketting symboliseert de vrouwelijke kracht en de hanger bestaat dan ook uit een Venus-symbool met een opgeheven vuist. De hanger is versierd met een paarse amethist, een beschermende steen die staat voor overvloed en verlichting. Afgaande van Meghans sterke boodschap en haar dochtertje op komst droeg ze hem waarschijnlijk uit respect voor haar toekomstige dochter, om haar zo een symbolische kracht te geven.

meghan markle stiekeme ode aan toekomstige dochter met deze ketting
Meghan Markle in haar video voor Vax Live.
Vax Live Concert / Meghan Markle

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle